Hotdogs med pølser af danske Anicia linser

Af Pure Dansk™

Hotdogs med pølser af danske Anicia linser
Vegetarisk
Vegetarisk
Vegansk
Vegansk
Uden æg
Uden æg
Uden mel
Uden mel
Fryseegnet
Fryseegnet
Hotdogs med pølser af danske Anicia linser

Hvis du leder efter et grønnere alternativ til de klassiske grillpølser, så prøv vores hotdogs med vegetariske grillpølser lavet af danske Anicia linser. De er fulde af smag, krydret og nemme at tilberede og et hit på sommerens grill eller som skrub af mad til festen.

Få masser af protein og næring på grillen med vores vegetariske hotdogs

Bælgfrugter er rige på planteprotein, fibre, vitaminer og mineraler – og indeholder mindre mættet fedt og ingen kolesterol sammenlignet med kød, som er i den klassiske grillpølse. Derfor er vores nemme plantebaserede pølser med danske Anicia linser et sundt, mættende og smagfuldt alternativ til den klassiske grillpølse. Selvom disse hjemmelavede grønne grillpølser ikke er lavet af kød, vil du opleve at plantepølserne har en saftig og fast tekstur, som gør dem lækre at spise og er gode i hotdogbrødet, da pølserne med linser giver en dejlig smag og mundfornemmelse.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia linser.

Danske Anicia linser

Danske Anicia linser

Hotdogs med pølser af danske Anicia linser

Antal
4 personer
Tid
50 minutter

Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 1/4 dl vand
  • 2 spsk. olie
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 250 g champignon
  • 100 g valnødder
  • 1 lille håndfuld persille
  • 2 dl havregryn
  • 4 stk. soltørrede tomater i olie
  • 1 tsk. paprika
  • Salt og peber
  • 1 spsk. olie til pensling
  • Tilbehør

  • Pølsebrød
  • Ketchup
  • Remoulade
  • Sennep
  • Syltede rødløg
  • Syltede agurk 
  • Ristede løg
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl de tørrede Anicia linser, og kog dem i 20-25 minutter i rigeligt vand.
  • Hæld kogevandet fra de kogte linser, og stil dem til side.
  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  • Pil og hak løg og hvidløg fint.
  • Rens champignon for jord, og skær i helt små tern. Dyp champignon tørre med køkkenrulle, hvis de er meget våde.
  • Steg løg, hvidløg og champignon i olie på en varm pande.
  • Hak valnødderne groft og steg dem på panden sammen med løg, hvidløg og champignon til det er gyldent og væden fra champignon er fordampet.
  • Skyl persille og hak det fint.
  • Hak soltørrede tomater i små tern.
  • Vend champignon- og løgblandingen sammen med vand, olie, havregryn, kogte linser, persille, soltørrede tomater, paprika, salt og peber i en skål.
  • Kør blandingen hurtigt sammen med en stavblender eller i en foodprocesser. Smag farsen til, og tilsæt eventuelt flere krydderier, salt og peber.
  • Form plantefarsen til aflange pølser, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Pensl pølserne med lidt olie, og bag dem i ovnen i 25 minutter til de er gyldne.
  • Serveringsforslag

    Server plantepølserne med Anicia linser i lækre bløde pølsebrød med ketchup, sennep, remoulade, syltede rødløg, agurker og ristede løg. Pynt eventuelt dine hotdogs med friske krydderurter.

    Opskriftvideo