Snasket cowboytoast med danske Anicia linser, bløde løg og ost. Med masser af velsmag og fylde fra linsefyldet, dybde fra de bløde, karamelliserede løg og en cremet smag fra smeltet ost. Fyldt med smag, som en klassisk cowboytoast skal være.
Forberedelse 50 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 1 time
Giver til 8 stk.
Ingredienser:
- 200 g tørrede Danske Anicia Linser
-
1 spsk. smør
-
1 løg, skåret i tern
-
2 fed knust hvidløg
-
1 spsk. god ketchup
-
1 spsk. worcestershire sauce
-
1 spsk. soya
-
1 spsk. paprika
-
1 knivspids karry
-
1 tsk. sort peber
-
1 tsk. spidskommen
-
2 dl vand
-
Salt
Til toasten:
- 8 skiver toastbrød
- 50 g modnet fast ost, f.eks. vesterhavsost, gudenå gylden
- 50 g mellemlagret ost, f.eks. Søhøjland krystal
- Smør, til tilberedning i toastmaskinen
- 4 løg i skiver
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk sukker
- 1 spsk smør
- 1 tsk sort peber
- 1 helt æg
- 3 dl smagsneutral olie
- 1 spsk trøffelpaste
- 2 spsk eddike
- 1 tsk salt
Til topping:
- Ristede løg
Fremgangsmåde
Bløde løg:
Trøffelmayonnaise:
Samling af toast:
Efter toasten er færdigtilberedt og har fået en gylden og sprød skorpe, toppes den med ristede løg og trøffelmayonnaise.
Du kan med fordel lave en stor portion linsefyld, som du kan fryse ned og opvarme, når tiden er knap, og du har lyst til noget lækkert. Det frosne linsefyld kan optøs/opvarmes direkte i mikroovnen. Linsefyldet kan holde sig på køl i op til 4 dage og op til 3 måneder i fryseren.