Cowboytoast med fyld af Anicia linser, bløde løg og smeltet ost

Af Pure Dansk™

Cowboytoast med fyld af Anicia linser, bløde løg og smeltet ost
Fryseegnet
Fryseegnet
Vegetarisk
Vegetarisk
Cowboytoast med fyld af Anicia linser, bløde løg og smeltet ost

Vil du smage en helt ny version af den klassiske cowboy toast? Denne vegetariske cowboy toast er både er sprød, snasket og uimodståelig. Vores Anicia linser giver en cremet, krydret og proteinrig erstatning for kødet, som gør toasten lige så mættende og smagfuld som den originale cowboytoast.

Her er den ultimative cowboy toast med Anicia linser.

Prøv Umut's cowboy toast hvor der er tilføjet Anicia linser for at gøre toasten ekstra saftig, fyldig og fuld af umami. De små mørke grønne linser giver en dejlig konsistens og en dyb smag, der passer perfekt sammen med smeltet ost, bløde løg og toppet med mayonnaise. Få vores toast opskrift med danske Anicia linser her og nyd en lækker, nem og vegetarisk version af cowboy toasten. Vi lover dig, at den bliver en ny favorit, som tilfredsstiller enhver sult.  

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser.

Opskriften er udviklet af Umut Sakarya for Pure Dansk.

Danske Anicia Linser

Danske Anicia Linser

Cowboytoast med fyld af Anicia linser, bløde løg og smeltet ost

Antal
8 Toast
Tid
45 minutter

Ingredienser

Linsefyld

  • 200 g tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 spsk. smør
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. ketchup
  • 1 spsk. worcestershire sauce
  • 1 spsk. soya
  • 1 spsk. paprika
  • 1 knivspids karry
  • 1 tsk. sort peber
  • 1 tsk. spidskommen
  • 2 dl vand
  • Salt
  • Tilbehør

  • 8 skiver toastbrød
  • 50 g fast modnet ost, som vesterhavsost
  • 50 g mellemlagret ost
  • Smør til tilberedning
  • Bløde løg

  • 4 løg i skiver
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. sukker
  • 1 spsk. smør
  • 1 tsk. peber
  • Trøffelmayonnaise

  • 1 helt æg
  • 3 dl smagsneutral olie
  • 1 spsk. trøffelpaste
  • 2 spsk. eddike
  • 1 tsk. salt
  • Topping

  • Ristede løg
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl Anicia linserne og kog dem i rigeligt letsaltet vand i 25-30 minutter. Hæld kogevandet fra, og gem det til senere brug i opskriften.
  • Hak 1 løg og 2 fed hvidløg fint.
  • Sautér løg og hvidløg sammen med sort peber, spidskommen og paprika i en gryde med lidt olie i 3 minutter til løgene er bløde og klare.
  • Tilsæt de kogte linser i gryden sammen med ketchup, worcestershire sauce og soya.
  • Kom 2 dl af kogevandet fra linserne i gryden, og lad det koge i 10 minutter under låg til linsefyldet får en tykkere konsistens.
  • Bløde løg

  • Imens linsefyldet koger tilberedes de bløde løg.
  • Smelt sukker i en lille gryde indtil det karamelliserer.
  • Tilsæt løg, hvidløg, smør og peber og sautér i 3 minutter.
  • Kom låg på gryden, og lad det simre i 15 minutter ved meget lav varme.
  • Hjemmelavet trøffelmayonnaise

  • Blend et æg, salt og eddike i 2-3 minutter med en stavblender.
  • Tilsæt olien lidt ad gangen imens du blender massen.
  • Kom trøffelpastaen i mayonnaisen, og rør det hele sammen.
  • Samling af toast

  • Skær 8 skiver brød og kom smør på skiverne.
  • Saml din toast ved at tage en skive brød, og kom først 1 spsk. bløde løg, 1 spsk. linsefyld, revet fast ost og slut af med en skive mellemlagret ost. Saml toasten med en skive brød, og forsæt til du har 4 toast i alt.
  • Kom dine toast i en toastmaskine. De er færdige, når de har en gylden og sprød skorpe.
  • Serveringsforslag

    Top den lækre cowboy toast med ristede løg og trøffelmayonnaise.

    Hverdagsmad Budgetvenlig Nem Børnevenlig Umami Frokost Aftensmad Sandwich Snack Mellemmåltid

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter