
Virkelig lækker opskrift på hjemmelavet pasta i en cremet parmesan, salvie flødesauce med kylling. Hvis du gerne vil lave denne italiensk inspirerede ret i en vegetarisk version, kan du erstatte kyllingen med svampe. Den glutenfri pasta er med dansk ærtemel, og er nem at lave med få ingredienser.
Glutenfri pasta med ærtemel en ny favorit
Denne opskrift er perfekt, når du vil forkæle dig selv eller dine gæster med en cremet pastaret med kylling og glutenfri pasta. Vores glutenfri pasta opskrift med parmesan, salvie og flødesauce er lavet med hjemmelavet glutenfri pasta på ærtemel, som giver både god smag, en flot gul farve, og tilfører masser af næring og mæthed til pastaretten. En ny favorit til dig, der gerne vil spise glutenfri pasta og ønsker et dansk, økologisk twist til dine glutenfri pastaretter.
I denne opskrift har vi anvendt vores Dansk Ærtemel.
Opskriften er udviklet af Umut Sakarya for Pure Dansk.

Dansk Ærtemel
Glutenfri pasta med kylling og parmesansauce
Ingredienser
Glutenfri pasta med ærtemel
Stegt kyllingebryst
Parmesan salvie flødesauce
Sådan gør du
Glutenfri pasta med ærtemel
Stegt kyllingebryst og parmesan salvie flødesauce