
Prøv denne nemme og lækre opskrift på paneret selleri. En smagfuld og sprød selleribøf paneret i ærtemel, der gør sig perfekt både som frokost, en vegetarisk hovedret eller som tilbehør. Vores glutenfri ærtemel giver de panerede selleribøffer en skøn gylden og sprød overflade, som passer godt sammen med den saftige selleri. Servér selleribøfferne med remoulade og hjemmelavede pomfritter.
Sprød og velsmagende paneret selleri med ærtemel
Leder du efter en nem og velsmagende selleribøf opskrift? Så er denne på panerede selleribøffer et oplagt valg. Her får du paneret selleri, der er gyldne og sprøde udenpå og bløde indeni. Perfekte som vegetarisk hovedret eller som et grønt alternativ til den klassiske wienerschnitzel eller fiskefilet.
Vi bruger ærtemel i paneringen, fordi det er et godt alternativ til eksempelvis hvedemel eller kikærtemel. Ærtemel er glutenfri, og har en naturlig let sødlig og nøddeagtig smag, som passer perfekt til selleriens milde og jordede noter. Samtidig er vores danske ærtemel både en god kilde til kostfibre, protein, vitaminer og mineraler, hvilket giver en sundere og mere mættende panering. Med denne selleribøf paneret i ærtemel får du en dejlig kombination af smag, sprødhed og næring.
I denne opskrift har vi anvendt vores Dansk Ærtemel.

Dansk Ærtemel
Paneret selleribøf med ærtemel
Ingredienser
Sådan gør du