Imponer dine gæster nytårsaften eller til festlige begivenheder med kransekage lavet af hjemmelavet marcipan med Ingrid ærter. Det kræver kun få ingredienser og meget lidt tid i køkkenet
Forberedelse 10 min / Tilberedning 1 t 10 min / I alt 1 t og 20 min
Opskriften giver 18 kransekagestykker
Ingredienser
Kransekagemasse
- 375 g hjemmelavet marcipan med Ingrid ærter
- 1 dl sukker
- 2 spsk. Aquafaba (alternativt 50 g æggehvide)
Glasur
- 6 spsk. flormelis
- 2 spsk. Aquafaba (alternativt 15 g æggehvide)
Fremgangsmåde
- Bland ingredienserne til kransekagemassen med hænderne og ælt i et par minutter, og stil på køl i minimum 1 time
- Form 18 stykker kransekage
- Tænd ovnen på 225 °C varmluft
- Bag kransekagestykkerne i ovnen i 10 minutter - hold øje med at de ikke bliver brændte
- Lad kransekagestykkerne køle af i minimum 1 time inden de spises, de er meget bløde, når de tages ud af ovnen
- Bland ingredienserne til glasur og pynt kransekagestykkerne
Servér for dine gæster og ha en dejlig festlig aften! Velbekomme