Kransekage med hjemmelavet marcipan af Ingrid ærter

Af Pure Dansk™

Kransekage med hjemmelavet marcipan af Ingrid ærter - Pure Dansk™
Kransekage med hjemmelavet marcipan af Ingrid ærter - Pure Dansk™

Imponer dine gæster nytårsaften eller til festlige begivenheder med kransekage lavet af hjemmelavet marcipan med Ingrid ærter. Det kræver kun få ingredienser og meget lidt tid i køkkenet.

Kransekage med hjemmelavet marcipan af Ingrid ærter

Antal
18 kransekagestykker
Tid
1 time og 20 minutter

Ingredienser

Kransekagemasse

  • 375 g hjemmelavet marcipan med Ingrid ærter
  • 1 dl sukker 
  • 2 spsk. Aquafaba (alternativt 50 g æggehvide)
  • Glasur

  • 6 spsk. flormelis 
  • 2 spsk. Aquafaba (alternativt 15 g æggehvide)
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Bland ingredienserne til kransekagemassen med hænderne og ælt i et par minutter, og stil på køl i minimum 1 time.
  • Form 18 stykker kransekage.
  • Tænd ovnen på 225 °C varmluft.
  • Bag kransekagestykkerne i ovnen i 10 minutter - hold øje med at de ikke bliver brændte.
  • Lad kransekagestykkerne køle af i minimum 1 time inden de spises, de er meget bløde, når de tages ud af ovnen.
  • Bland ingredienserne til glasur og pynt kransekagestykkerne.
  • Serveringsforslag

    Servér for dine gæster og ha en dejlig festlig aften! Velbekomme.

    Jul Nytår Kage Dessert Dansk

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter