Kransekage med hjemmelavet marcipan af Ingrid ærter

Af Pure Dansk™

Kransekage med hjemmelavet marcipan af Ingrid ærter
Kransekage med hjemmelavet marcipan af Ingrid ærter

Imponer dine gæster nytårsaften eller til festlige begivenheder med kransekage lavet af hjemmelavet marcipan med Ingrid ærter. Det kræver kun få ingredienser og meget lidt tid i køkkenet.

Kransekage med hjemmelavet marcipan af Ingrid ærter

Antal
18 kransekagestykker
Tid
1 time og 20 minutter

Ingredienser

Kransekagemasse

  • 375 g hjemmelavet marcipan med Ingrid ærter
  • 1 dl sukker 
  • 2 spsk. Aquafaba (alternativt 50 g æggehvide)
  • Glasur

  • 6 spsk. flormelis 
  • 2 spsk. Aquafaba (alternativt 15 g æggehvide)
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Bland ingredienserne til kransekagemassen med hænderne og ælt i et par minutter, og stil på køl i minimum 1 time.
  • Form 18 stykker kransekage.
  • Tænd ovnen på 225 °C varmluft.
  • Bag kransekagestykkerne i ovnen i 10 minutter - hold øje med at de ikke bliver brændte.
  • Lad kransekagestykkerne køle af i minimum 1 time inden de spises, de er meget bløde, når de tages ud af ovnen.
  • Bland ingredienserne til glasur og pynt kransekagestykkerne.
  • Serveringsforslag

    Servér for dine gæster og ha en dejlig festlig aften! Velbekomme.

    Jul Nytår Kage Dessert Dansk

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter