Kransekage med hjemmelavet marcipan af Ingrid ærter - Pure Dansk™

Kransekage med hjemmelavet marcipan af Ingrid ærter

Af Pure Dansk™

Kransekage med hjemmelavet marcipan af Ingrid ærter - Pure Dansk™

Imponer dine gæster nytårsaften eller til festlige begivenheder med kransekage lavet af hjemmelavet marcipan med Ingrid ærter. Det kræver kun få ingredienser og meget lidt tid i køkkenet

Forberedelse 10 min / Tilberedning 1 t 10 min / I alt 1 t og 20 min
Opskriften giver 18 kransekagestykker 

Ingredienser

Kransekagemasse 

Glasur

  • 6 spsk. flormelis 
  • 2 spsk. Aquafaba (alternativt 15 g æggehvide)
 

Fremgangsmåde

  1. Bland ingredienserne til kransekagemassen med hænderne og ælt i et par minutter, og stil på køl i minimum 1 time
  2. Form 18 stykker kransekage 
  3. Tænd ovnen på 225 °C varmluft
  4. Bag kransekagestykkerne i ovnen i 10 minutter - hold øje med at de ikke bliver brændte 
  5. Lad kransekagestykkerne køle af i minimum 1 time inden de spises, de er meget bløde, når de tages ud af ovnen
  6. Bland ingredienserne til glasur og pynt kransekagestykkerne

    Servér for dine gæster og ha en dejlig festlig aften! Velbekomme