Imponer dine gæster nytårsaften eller til festlige begivenheder med kransekage lavet af hjemmelavet marcipan med Ingrid ærter. Det kræver kun få ingredienser og meget lidt tid i køkkenet.
Del
Kransekage med hjemmelavet marcipan af Ingrid ærter
Bland ingredienserne til kransekagemassen med hænderne og ælt i et par minutter, og stil på køl i minimum 1 time.
Form 18 stykker kransekage.
Tænd ovnen på 225 °C varmluft.
Bag kransekagestykkerne i ovnen i 10 minutter - hold øje med at de ikke bliver brændte.
Lad kransekagestykkerne køle af i minimum 1 time inden de spises, de er meget bløde, når de tages ud af ovnen.
Bland ingredienserne til glasur og pynt kransekagestykkerne.
Serveringsforslag
Servér for dine gæster og ha en dejlig festlig aften! Velbekomme.
JulNytårKageDessertDansk
Over 300 gratis opskrifter
Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
Pure Dansk gør det nemmere at få linser, ærter og bønner på tallerkenen og få dem så lokalt som muligt, nemlig dyrket på de danske marker. Hele vejen fra jord til bord foregår i Danmark, hvor de høstes, renses og pakkes, før de lander på dit spisebord.