Tærte med laks, Anicia linser og spinat - glutenfri tærtedej med ærtemel


Nem og smagfuld tærte med laks, spinat og Anicia linser. Lavet med glutenfri tærtedej med ærtemel. Perfekt til frokost eller aftensmad.
Glutenfri og proteinrig tærte med laks og spinat
Denne tærte med laks og spinat er et hit på middagsbordet. Den er lavet med en nem og hurtig glutenfri tærtedej, som består af dansk økologisk ærtemel og få ingredienser. Ærtemelet tilfører en dejlig mild smag og sprødhed til den glutenfri tærtebund, og er et godt alternativ til andre glutenfri meltyper, som eksempelvis kikærtemel, majsmel og boghvedemel. Tærtefyldet består af laks, Anicia linser og spinat, som tilsammen skaber en smagfuld og nærende hverdagsret. Denne tærte er rig på protein, kostfibre, vitaminer og mineraler fra både bælgfrugter, spinat og laks.
I denne opskrift har vi anvendt vores Dansk Ærtemel og Danske Anicia Linser.

Dansk Ærtemel

Danske Anicia Linser
Tærte med laks, Anicia linser og spinat - glutenfri tærtedej med ærtemel
Ingredienser
Glutenfri tærtedej
Tærtefyld
Sådan gør du
Tærtedej
Tærtefyld