Tomatsalat med Anicia linser og burrata

Af Pure Dansk™

Tomatsalat med Anicia linser og burrata - Pure Dansk™
Tomatsalat med Anicia linser og burrata - Pure Dansk™

Saftig og frisk tomatsalat med Anicia linser, burrata og smagen af solskin og sommer.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser.

Danske Anicia Linser

Danske Anicia Linser

Tomatsalat med Anicia linser og burrata

Antal
4 personer
Tid
30 minutter

Ingredienser

  • ½ dl (45 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 400 g danske tomater 
  • 1 lille rødløg 
  • 2 spsk. olie 
  • 1 spsk balsamico 
  • 1 tsk. sukker 
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • Salt 
  • Peber 
  • 1 stk. Buratta, dansk fra La Treccia 
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl og kog Anicia linserne i rigeligt letsaltet vand i 20 minutter. Hæld vandet fra og lad linserne køle af.
  • Skyl tomaterne og skær dem i kvarte og halve både.
  • Skær rødløget i små stykker, og hak frisk basilikum let.
  • Hæld alle ingredienserne i en skål og vend med olie, balsamico, sukker, salt og peber.
  • Riv buratta osten i mindre stykker med fingrene eller servér den samlet ovenpå tomatsalaten.
  • Serveringsforslag

    Servér salaten til grillmaden eller som en del af mindre deleretter.

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter