
Saftig og frisk tomatsalat med Anicia linser, burrata og smagen af solskin og sommer.
Forberedelse 20 min / Tilberedning 10 min / I alt 30 min
Opskriften giver til 4 personer
Ingredienser
- ½ dl (45 g) tørrede Danske Anicia Linser
- 400 g danske tomater
- 1 lille rødløg
- 2 spsk olie
- 1 spsk balsamico
- 1 tsk sukker
- 1 håndfuld frisk basilikum
- Salt
- Peber
- 1 stk Buratta, dansk fra La Treccia
Fremgangsmåde
- Skyl og kog Anicia linserne i rigeligt letsaltet vand i 20 minutter. Hæld vandet fra og lad linserne køle af
- Skyl tomaterne og skær dem i kvarte og halve både
- Skær rødløget i små stykker, og hak frisk basilikum let
- Hæld alle ingredienserne i en skål og vend med olie, balsamico, sukker, salt og peber
- Riv buratta osten i mindre stykker med fingrene eller servér den samlet ovenpå tomatsalaten.
Servér salaten til grillmaden eller som en del af mindre deleretter.