Tomatsalat med Anicia linser og burrata - Pure Dansk™

Tomatsalat med Anicia linser og burrata

Af Pure Dansk™

Tomatsalat med Anicia linser og burrata - Pure Dansk™

Saftig og frisk tomatsalat med Anicia linser, burrata og smagen af solskin og sommer. 

Forberedelse 20 min / Tilberedning 10 min / I alt 30 min
Opskriften giver til 4 personer

Ingredienser 

  • ½ dl (45 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 400 g danske tomater 
  • 1 lille rødløg 
  • 2 spsk olie 
  • 1 spsk balsamico 
  • 1 tsk sukker 
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • Salt 
  • Peber 
  • 1 stk Buratta, dansk fra La Treccia 

Fremgangsmåde

  1. Skyl og kog Anicia linserne i rigeligt letsaltet vand i 20 minutter. Hæld vandet fra og lad linserne køle af
  2. Skyl tomaterne og skær dem i kvarte og halve både
  3. Skær rødløget i små stykker, og hak frisk basilikum let
  4. Hæld alle ingredienserne i en skål og vend med olie, balsamico, sukker, salt og peber 
  5. Riv buratta osten i mindre stykker med fingrene eller servér den samlet ovenpå tomatsalaten.

Servér salaten til grillmaden eller som en del af mindre deleretter.

Danske Anicia Linser

Den danske Anicia linse er en delikatesselinse, også kendt som Puy-linsen. Smuk og grønmeleret med en let krydret smag. Samt noter af friske ærter og peber.

→ Køb Danske Anicia Linser