Tomatsalat med Anicia linser og burrata - Pure Dansk™

Tomatsalat med Anicia linser og burrata

Af Pure Dansk™

Tomatsalat med Anicia linser og burrata - Pure Dansk™

Saftig og frisk tomatsalat med Anicia linser, burrata og smagen af solskin og sommer. 

Forberedelse 20 min / Tilberedning 10 min / I alt 30 min
Opskriften giver til 4 personer

Ingredienser 

  • ½ dl (45 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 400 g danske tomater 
  • 1 lille rødløg 
  • 2 spsk olie 
  • 1 spsk balsamico 
  • 1 tsk sukker 
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • Salt 
  • Peber 
  • 1 stk Buratta, dansk fra La Treccia 

Fremgangsmåde

  1. Skyl og kog Anicia linserne i rigeligt letsaltet vand i 20 minutter. Hæld vandet fra og lad linserne køle af
  2. Skyl tomaterne og skær dem i kvarte og halve både
  3. Skær rødløget i små stykker, og hak frisk basilikum let
  4. Hæld alle ingredienserne i en skål og vend med olie, balsamico, sukker, salt og peber 
  5. Riv buratta osten i mindre stykker med fingrene eller servér den samlet ovenpå tomatsalaten.

Servér salaten til grillmaden eller som en del af mindre deleretter.