Fortsæt til indhold
Klassisk nem hummus med danske Ingrid ærter, spidskommen, koriander, hvidløg og citron, uden tahin. Cremet konsistens og lækker smag.
Danske Ingrid Ærter
Klassisk nem hummus med Ingrid ærter
35 minutter
Sådan gør du
Skyl de tørrede Ingrid ærter og sæt dem i blød i rigeligt vand på køl i minimum 12 timer. Hæld iblødsætningsvandet fra og kog Ingrid ærterne i 20 minutter i rigeligt letsaltet vand. Hæld vandet fra. Gem 1 dl af kogevandet. Kom alle ingredienserne i en minihakker eller blender og blend til en ensartet masse. Smag til med salt og peber. Tilsæt eventuelt lidt mere vand eller olie, hvis der ønsker en tyndere hummus konsistens.
Serveringsforslag
Produkter
Pure Dansk gør det nemmere at få linser, ærter og bønner på tallerkenen og få dem så lokalt som muligt, nemlig dyrket på de danske marker. Hele vejen fra jord til bord foregår i Danmark, hvor de høstes, renses og pakkes, før de lander på dit spisebord.
→ Alle produkter
Få knasende, sprøde nyheder i din indbakke. Tilmeld dig og modtag inspiration, opskrifter og viden om vores danske økologiske linser, ærter og bønner.