Sådan gør du
Bland hvedemel, ærtemel og salt i en skål eller på bordet. Lav en fordybning i midten og tilsæt olie og vand. Bland sammen stille og roligt og ælt i 5-10 minutter til dejen er glat.Form til en kugle, dæk til med film og stil på køkkenbordet i min. 1 time.Skyl og kog Anicia linser i en gryde med rigeligt vand og lidt salt i 20 minutter. Si vandet fra.Hak rødløg og hvidløg fint, rens svampe og skær i små stykker. Hold lidt svampe tilbage til topping. Varm olie på en pande ved middelvarme. Tilsæt løg, hvidløg, svampe, spinat, citronsaft, timian, salt og peber og lad det stege i 5 minutter, til svampene tager farve og spinatten er faldet sammen.Bland de afkølede linser, svampe, spinat og løg i en skål sammen med ricotta. Smag til med salt og peber.Rul pastadejen tynd med en pastamaskine eller kagerulle. Så tynd som muligt. Udstik 40 små ringe, så du i alt får 20 x ravioli, når de er lagt sammen. Tag en ring pastadej og fugt med lidt vand. Læg en teske fyld på og læg en ring ovenom som låg. Tryk rundt i kanten, så du lukker raviolien - med en finger eller enden af teskeen.Kog vand i en gryde med lidt salt, og kog raviolierne i 3 minutter. Lad dem dryppe af på en tallerken. Brun smøret i en gryde ved middelvarme med salvie, lad det bruse op indtil det dufter af nødder.
Serveringsforslag
Servér med de kogte ravioli med brunet salviesmør og eventuelt et par ristede svampe.