Kom med i køkkenet: Lær at lave den lækreste bolognese

Kom med i køkkenet: Lær at lave den lækreste bolognese

Kom med i køkkenet: Lær at lave den lækreste bolognese

Vil du gerne igang med flere bælgfrugter i dine hverdagsretter, så se med her. Vi tager dig med i køkkenet, hvor vi laver en lækker bolognese med danske Anicia linser. Undervejs deler vi ud af vores viden om, hvordan man nemt og enkelt kan tilsætte bælgfrugter direkte i hverdagsretter, samt hvor lidt af de nærende bælgfrugter der egentlig skal anvendes for at mætte mange mennesker.


Opskriften på den velsmagende bolognese med danske Anicia linser er vegetarisk, men er alle i familien ikke helt enige om at undvære kødet, så tilsæt eventuelt halvdelen af den mængde hakket kød, som du normalt vil anvende i en spaghetti bolognese. På denne måde skærer du både ned for kødet og op for bælgfrugterne.

Hverdagsmad med linser, ærter og bønner i gryderetter eller ovnretter er en nem måde at få sneget flere bælgfrugter ind i måltiderne. I vores store opskriftsunivers kan du lade dig inspirere til aftensmad med danske linser, ærter og bønner. De 3 mest populære opskrifter på nemme hverdagsretter med bælgfrugter er linselasagne, chili sin carne og bolognese med linser. Er du vild med gryderetter, prøv disse 8 velsmagende og varmeretter med bælgfrugter.

Aftensmad i hverdagene må gerne være hurtig at tilberede, også når det er med bælgfrugter. Derfor er et godt tip at lave dobbelt portion, så har du til flere dage eller en portion til fryseren.