Chokoladebrud med Anicia linser

Af Pure Dansk™

Chokoladebrud med dansk Anicia linser - Pure Dansk™
Chokoladebrud med dansk Anicia linser - Pure Dansk™

Sprød og sød snack med mørk chokolade og ristede Anicia linser og syrlig hindbær. En dejlig kombination.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser.

Danske Anicia Linser

Danske Anicia Linser

Chokoladebrud med Anicia linser

Antal
4 personer
Tid
50 minutter

Ingredienser

  • 2 dl (180 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 200 g chokolade 
  • Flagesalt 
  • Frysetørrede hindbær
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl Anicia linserne og kog i ca. 25 minutter i rigeligt vand med lidt salt.
  • Tænd ovnen på 200 °C varmluft.
  • Hæld kogevandet fra og fordel Anicia linserne på en bageplade.
  • Rist linserne af i ovnen i 15-20 minutter, til de er sprøde og begynder at poppe.
  • Smelt chokoladen i et vandband.
  • Hæld de ristede linser i det smeltede chokolade og vend rundt, så linserne er dækket med chokolade.
  • Fordel de chokoladedækkede linser på en bageplade i et tyndt lag, og top med flagesalt og frysetørrede hindbær.
  • Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter