Chokoladebrud med dansk Anicia linser - Pure Dansk™

Chokoladebrud med Anicia linser

Af Pure Dansk™

Chokoladebrud med dansk Anicia linser - Pure Dansk™

Sprød og sød snack med mørk chokolade og ristede Anicia linser og syrlig hindbær. En dejlig kombination 

Forberedelse 10 min / Tilberedning  40 min / I alt 50 min
Opskriften giver snacks til cirka 4 personer  

Ingredienser

  • 2 dl (180 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 200 g chokolade 
  • Flagesalt 
  • Frysetørrede hindbær 

Fremgangsmåde

  1. Skyl Anicia linserne og kog i ca. 25 minutter i rigeligt vand med lidt salt 
  2. Tænd ovnen på 200 °C varmluft
  3. Hæld kogevandet fra og fordel Anicia linserne på en bageplade 
  4. Rist linserne af i ovnen i 15-20 minutter, til de er sprøde og begynder at poppe
  5. Smelt chokoladen i et vandband 
  6. Hæld de ristede linser i det smeltede chokolade og vend rundt, så linserne er dækket med chokolade  
  7. Fordel de chokoladedækkede linser på en bageplade i et tyndt lag, og top med flagesalt og frysetørrede hindbær