Sprød og sød snack med mørk chokolade og ristede Anicia linser og syrlig hindbær. En dejlig kombination
Forberedelse 10 min / Tilberedning 40 min / I alt 50 min
Opskriften giver snacks til cirka 4 personer
Ingredienser
- 2 dl (180 g) tørrede Danske Anicia Linser
- 200 g chokolade
- Flagesalt
- Frysetørrede hindbær
Fremgangsmåde
- Skyl Anicia linserne og kog i ca. 25 minutter i rigeligt vand med lidt salt
- Tænd ovnen på 200 °C varmluft
- Hæld kogevandet fra og fordel Anicia linserne på en bageplade
- Rist linserne af i ovnen i 15-20 minutter, til de er sprøde og begynder at poppe
- Smelt chokoladen i et vandband
- Hæld de ristede linser i det smeltede chokolade og vend rundt, så linserne er dækket med chokolade
- Fordel de chokoladedækkede linser på en bageplade i et tyndt lag, og top med flagesalt og frysetørrede hindbær