Grøn gazpacho med danske Anicia linser - Pure Dansk™

Grøn gazpacho med danske Anicia linser

Af Pure Dansk™

Grøn gazpacho med danske Anicia linser - Pure Dansk™

Grøn Gazpacho med danske Anicia linser og skønne grønne grøntsager. En frisk og let kold suppe til sommerens lune vejr. Samtidig får du masser af vitaminer, protein og kostfibre. 

Forberedelse 5 min / Tilberedning 25 min / I alt 30 min
Opskriften giver til 4 personer 

Ingredienser 

  • 2 dl (180 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 agurk 
  • 1 peberfrugt 
  • Saften fra ½ citron
  • 1 lille håndfuld persille 
  • 1 bundt basilikum
  • 3 dl vand eller kogevand fra Anicia linser
  • 1 grøntsagsboullion 
  • 2 spsk rapsolie
  • Salt og peber

        Fremgangsmåde

        1. Skyl og kog Anicia linser i ca. 25 minutter i letsaltet vand.
        2. Skyl og skær grøntsagerne i mindre stykker. 
        3. Hæld kogevandet fra linserne, og gem kogevandet. Lad linserne køle lidt af. 
        4. Hæld alle ingredienser i en blender og blend til en flydende suppe.
        5. Smag til med salt og peber, og tilsæt eventuelt lidt mere vand for en tyndere konsistens. 
        6. Stil suppen på køl inden servering, så suppen er helt kold. 
        Servér som kold suppe med grissini med ærtemel

        Danske Anicia Linser

        Den danske Anicia linse er en delikatesselinse, også kendt som Puy-linsen. Smuk og grønmeleret med en let krydret smag. Samt noter af friske ærter og peber.

        → Køb Danske Anicia Linser