Grøn gazpacho med Anicia linser

Af Pure Dansk™

Grøn gazpacho med danske Anicia linser - Pure Dansk™
Grøn gazpacho med danske Anicia linser - Pure Dansk™

Grøn Gazpacho med danske Anicia linser og skønne grønne grøntsager. En frisk og let kold suppe til sommerens lune vejr. Samtidig får du masser af vitaminer, protein og kostfibre.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser.

Danske Anicia Linser

Danske Anicia Linser

Grøn gazpacho med Anicia linser

Antal
4 personer
Tid
30 minutter

Ingredienser

  • 2 dl (180 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 agurk 
  • 1 peberfrugt 
  • Saften fra ½ citron
  • 1 lille håndfuld persille 
  • 1 bundt basilikum
  • 3 dl vand eller kogevand fra Anicia linser
  • 1 grøntsagsboullionterning 
  • 2 spsk rapsolie
  • Salt og peber
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl og kog Anicia linser i ca. 25 minutter i letsaltet vand.
  • Skyl og skær grøntsagerne i mindre stykker. 
  • Hæld kogevandet fra linserne, og gem kogevandet og tilsæt bouillonterningen. Lad linserne køle lidt af. 
  • Hæld alle ingredienser i en blender og blend til en flydende suppe.
  • Smag til med salt og peber, og tilsæt eventuelt lidt mere vand for en tyndere konsistens. 
  • Stil suppen på køl inden servering, så suppen er helt kold. 
  • Serveringsforslag

    Servér som kold suppe med grissini med ærtemel.

    Nem Hurtig Suppe Spansk

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter