Grissini med ærtemel

Af Pure Dansk™

Grissini med dansk ærtemel - Pure Dansk™
Grissini med dansk ærtemel - Pure Dansk™

Grissini stænger med dansk ærtemel, som både tilfører smag, protein og ekstra kostfibre. Perfekte til tapas, suppe eller som snack med dip.

I denne opskrift har vi anvendt vores Dansk Ærtemel.

Dansk Ærtemel

Dansk Ærtemel

Grissini med ærtemel

Antal
18-20 grissini stænger
Tid
15 minutter

Ingredienser

  • 70 g Dansk Ærtemel
  • 155 g hvedemel
  • 1 dl lunkent vand
  • 15 g gær
  • 1 dl koldpresset rapsolie
  • 1 tsk. salt
  • Sesamfrø 
  • Flagesalt
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Rør gæren ud i en skål i det lunkne vand.
  • Tilsæt ærtemel, hvedemel, olie og salt og ælt dejen grundigt.
  • Lad den hæve på køkkenbordet i 1 time med et rent klæde over skålen.
  • Tænd ovnen på 225 °C (varmluft).
  • Del dejen i 2 dele og rul dem ud på et meldrysset bord, så dejen ikke hænger fast. Dejen rulles ud til den er  ½-1 cm tyk,og drysses med flagesalt og sesam. 
  • Skær dejen ud i 1 cm brede stænger, og sno dejen til aflange grissinier.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 10 minutter.
  • Bag dine grissini stænger i 8-10 minutter, til de er gyldne og sprøde.
  • Serveringsforslag

    Lad de friskbagte grissini med ærtemel køle af og servér dem med linsehummus med gulerødder, grillede padron med klassisk hummus eller grøn gazpacho med Anicia linser.

    Børnevenlig Nem Hurtig Tilbehør Snack Italiensk

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter