Grillede Pimientos de Padron er lækre små chilipeberfrugter, som er krydrede men ikke stærke. De smager fantastisk sammen med hummus lavet på danske Ingrid ærter.
Skyl de tørrede Ingrid ærter og sæt dem i blød i rigeligt vand på køl i minimum 12 timer.
Hæld iblødsætningsvandet fra og kog Ingrid ærterne i 20-25 minutter i rigeligt letsaltet vand. Hæld vandet fra. Gem 1 dl af kogevandet.
Kom kogte Ingrid ærter, olivenolie, vand eller kogevand, hvidløg, citronsaft og skal og krydderier i en minihakker eller blender og blend til en ensartet masse. Smag til med salt og peber.
Skyl og grill Pimientos de Padron på en grillpande eller grillen med lidt flagesalt.
Pure Dansk gør det nemmere at få linser, ærter og bønner på tallerkenen og få dem så lokalt som muligt, nemlig dyrket på de danske marker. Hele vejen fra jord til bord foregår i Danmark, hvor de høstes, renses og pakkes, før de lander på dit spisebord.