
Krydret græskargryde med Hokkaido græskar, broccoli, spinat og danske Ingrid ærter. Fyldig og mættende ret til at varme sig på.
Forberedelse 25 min. / Tilberedning 25 min. / I alt 50 min.
Opskrift giver til 4 personer
Ingredienser
- 2 dl (180 g) tørrede Danske Ingrid Ærter
- 1 Hokkaido græskar
- 2½ tsk. rød karrypasta
- 3 dl piskefløde
- 2 dl vand
- 2½ spsk. fiskesauce
- Saften fra 1 citron
- 1 spsk. sukker
- 1 broccoli
- 2 håndfulde spinat
Fremgangsmåde
Minimum 12 timer før eller dagen før:- Skyl de tørrede Ingrid ærter og sæt i blød i rigeligt vand på køl.
- Hæld iblødsætningsvandet fra og kog Ingrid ærterne i 20-25 minutter i rigeligt letsaltet vand. Hæld vandet fra.
- Varm en wokpande op med lidt olie. Når den er godt varm svitses karrypasta med ½ dl fløde. Tilsæt græskar og steg i et par minutter.
- Tilsæt resten af fløden sammen med fiskesauce, vand, citronsaft og sukker. Lad det små simre i 7-8 min.
- Skyl og del broccoli i mindre buketter og kom dem i woken sammen med de kogte Ingrid ærter. Lad det kog i 5-7 min. Tilsæt spinat og lad det simre til spinaten er fladet let sammen.
- Smag hokkaidogryden til med fiskesauce, citronsaft og sukker.