Fortsæt til indhold
Dejlig sprød, sød og syrlig salat med spidskål, æbler, Anicia linser og fennikel vendt i yoghurtdressing.
Danske Anicia Linser
Spidskålssalat med sprøde Anicia linser, æble og fennikel
4 personer
40 minutter
Ingredienser
1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser 1 lille eller ½ spidskål 1 æble 1 fennikel
Yoghurtdressing
1 dl yoghurt 1 håndfuld blandede urter (f.eks. Mynte, salvie, basilikum, timian, persille, dild) 1 tsk. agavesirup el. dansk honning 1 tsk. Dijonsennep Salt og peber
Hold skærmen tændt
Sådan gør du
Skyl og kog linserne i rigeligt vand tilsat lidt salt i ca. 25 minutter. Hæld vandet fra linserne og steg dem sprøde på en pande i 10 minutter. Skyl og skær spidskål og fennikel i tynde strimler. Skyl og skær æble i tern. Bland alle ingredienserne til dressingen. Bland spidskål, fennikel, æbler og Anicia linser i en skål med dressingen.
Serveringsforslag
Produkter
Pure Dansk gør det nemmere at få linser, ærter og bønner på tallerkenen og få dem så lokalt som muligt, nemlig dyrket på de danske marker. Hele vejen fra jord til bord foregår i Danmark, hvor de høstes, renses og pakkes, før de lander på dit spisebord.
→ Alle produkter
Få knasende, sprøde nyheder i din indbakke. Tilmeld dig og modtag inspiration, opskrifter og viden om vores danske økologiske linser, ærter og bønner.