Sundere søde cookie dough kugler med Ingrid ærter, chokolade og tranebær. Èn lille bid, der giver lyst til flere og mætter godt med kostfibre og protein
Forberedelse 5 min / Tilberedning 30 min / I alt 35 min
Opskriften giver 20 stk
Ingredienser
- 1 dl (90 g) tørrede Danske Ingrid Ærter
- 3-4 spsk. agavesirup
- 7 spsk. havregryn
- 2 spsk. peanutbutter
- En smule vand
- 50 g mørk chokolade
- 2 spsk. tørrede tranebær
Fremgangsmåde
- Skyl og udblød Ingrid ærter i rigeligt vand på køl, i min. 12 timer, eventuelt natten over
- Kog ærterne i rigeligt vand med lidt salt i 25 minutter
- Kom ærterne, sirup, havregryn og peanutbutter i en foodprocessor/minihakker og blend til en sammenhængende masse
- Juster evt. med væske eller havregryn, for at få den optimale konsistens til at rulle dem til kugler. Det må ikke være for klistret
- Hak chokoladen groft og bland tranebær og chokolade i massen.
- Giv det en sidste omgang i blenderen
- Rul til kugler og opbevar på køl