Cookie dough kugler med Ingrid ærter og chokolade - Pure Dansk™

Cookie dough kugler med Ingrid ærter, chokolade og tranebær

Af Pure Dansk™

Cookie dough kugler med Ingrid ærter og chokolade - Pure Dansk™

Sundere søde cookie dough kugler med Ingrid ærter, chokolade og tranebær. Èn lille bid, der giver lyst til flere og mætter godt med kostfibre og protein 

Forberedelse 5 min / Tilberedning 30 min / I alt 35 min
Opskriften giver 20 stk 

Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Ingrid Ærter
  • 3-4 spsk. agavesirup
  • 7 spsk. havregryn
  • 2 spsk. peanutbutter
  • En smule vand
  • 50 g mørk chokolade
  • 2 spsk. tørrede tranebær

Fremgangsmåde

  1. Skyl og udblød Ingrid ærter i rigeligt vand på køl, i min. 12 timer, eventuelt natten over
  2. Kog ærterne i rigeligt vand med lidt salt i 25 minutter
  3. Kom ærterne, sirup, havregryn og peanutbutter i en foodprocessor/minihakker og blend til en sammenhængende masse
  4. Juster evt. med væske eller havregryn, for at få den optimale konsistens til at rulle dem til kugler. Det må ikke være for klistret
  5. Hak chokoladen groft og bland tranebær og chokolade i massen.
  6. Giv det en sidste omgang i blenderen
  7. Rul til kugler og opbevar på køl 
Servér som dessert eller sødt til kaffen

Danske Ingrid Ærter

Den danske Ingrid ært har en fast struktur og intens ærtesmag. Efterfulgt af en let sødme og nøddeagtig smag med noter af majs.

→ Køb Danske Ingrid Ærter