Cookie dough kugler med Ingrid ærter, chokolade og tranebær

Af Pure Dansk™

Cookie dough kugler med Ingrid ærter og chokolade - Pure Dansk™
Cookie dough kugler med Ingrid ærter og chokolade - Pure Dansk™

Sundere søde cookie dough kugler med Ingrid ærter, chokolade og tranebær. Èn lille bid, der giver lyst til flere og mætter godt med kostfibre og protein.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter

Danske Ingrid Ærter

Cookie dough kugler med Ingrid ærter, chokolade og tranebær

Antal
20 stk.
Tid
35 minutter

Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Ingrid Ærter
  • 3-4 spsk. agavesirup
  • 7 spsk. havregryn
  • 2 spsk. peanutbutter
  • En smule vand
  • 50 g mørk chokolade
  • 2 spsk. tørrede tranebær
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl de tørrede Ingrid ærter og sæt dem i blød i rigeligt vand på køl i minimum 12 timer.
  • Kog ærterne i rigeligt vand med lidt salt i 25 minutter.
  • Kom ærterne, sirup, havregryn og peanutbutter i en foodprocessor/minihakker og blend til en sammenhængende masse.
  • Juster evt. med væske eller havregryn, for at få den optimale konsistens til at rulle dem til kugler. Det må ikke være for klistret.
  • Hak chokoladen groft og bland tranebær og chokolade i massen.
  • Giv det en sidste omgang i blenderen.
  • Rul til kugler og opbevar på køl.
  • Serveringsforslag

    Servér som dessert eller sødt til kaffen.

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter