Søde og sjove ispinde med bælgfrugter
Sommeren kalder på is, og disse ispinde viser, hvordan du kan nyde en kølende dessert i en sjov og anderledes version. Umiddelbart tænker man ikke, at bælgfrugter passer i en is, men her er en opskrift, hvor danske hestebønner i høj grad skaber en uimodståelig og forfriskende hjemmelavet ispind.
Hestebønner giver en cremet base, kokos tilføjer friskhed og fedme, mens chokoladeovertrækket sørger for den velkendte sprødhed og dybe smag. Kombinationen af det friske kokos og den sprøde chokolade giver et tropisk twist, mens hestebønnerne sikrer en fyldig konsistens uden brug af fløde eller æg. Det giver en ispind, der mætter mere end almindelige is og samtidig giver en interessant balance mellem sødme, friskhed og sprødhed.
Har du fået lyst til at kaste dig over andre innovative isdesserter, kan du også prøve vores vaniljeis med saltkaramel og Anicia linser, ispinde med saltkaramel og hestebønner eller hjemmelavet jordbæris på aquafaba.