Kombinationen af pesto, Anicia linser, gulerødder og rucola giver en dejlig mættende og smagfuld salat. De danske Anicia linser tilføjer en krydret eftersmag med noter af peber.
Skyl og kog de tørrede Anicia linser i rigeligt vand i 15-20 min. så de stadig har bid i linserne.
Hæld vandet fra de kogte linser, og lad dem køle af.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Vask eller skræl gulerødderne og skær dem i skiver på cirka 1-1,5 cm. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med olie, rosmarin og salt.
Bag gulerødderne i 25-30 min. til de er møre og gyldne. Lad dem afkøle en smule, inden de vendes med rosmarin.
Skyl rucola og tør det i en salatslynge eller i et viskestykke. Vend det med de bagte gulerødder og anret i en skål.
Pure Dansk gør det nemmere at få linser, ærter og bønner på tallerkenen og få dem så lokalt som muligt, nemlig dyrket på de danske marker. Hele vejen fra jord til bord foregår i Danmark, hvor de høstes, renses og pakkes, før de lander på dit spisebord.