Krydret tradition møder nordiske bælgfrugter i samosaform
Samosaens rødder går tilbage til Centralasien og Mellemøsten, og den er opstået som en lille, nem snack for rejsende. Kombinationen af danske Ingrid ærter og Anicia linser bringer det lokale plantebaserede køkken ind i den tidløse trekant, mens traditionens varme og historie får nyt liv i denne moderne version. En snack, der bærer både mening og smag videre.
Det vegetariske fyld af Anicia linser, Ingrid ærter, gulerødder og grønne ærter indeholder sunde kostfibre og planteproteiner, mens krydderurter og varme krydderier tilfører de traditionelle smage, og den sprøde indpakning giver det helt rigtige knas.
Servér dem nystegte med en yoghurtdressing eller hummus med Ingrid ærter, eller kolde som en nem frokost i madpakken eller på farten - som traditionen foreskriver.
Fyldet i samosaen kan varieres efter, hvad du har i din grøntsagsskuffe, og du kan også blive inspireret af vores samosa med kartofler, spinat, feta og Anicia linser.