Skær kartoflerne i tern. Vend dem i olie og bland med spidskommen, gurkemeje, kanel, salt og peber. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i 20-30 min.
Pil løg og hvidløg og hak det fint
Riv ingefær på den fine side af rivejernet
Varm en gryde op med olie og svits løg, hvidløg og ingefær
Tilsæt peanutbutter, karry paste, fløde, grøntsagsbouillon og Anicia linser. Lad det koge op og sørg for at karry paste og peanutbutter bliver opløst
Lad det simre i 25 min. Smag til med soja, limesaft og sukker.
Tilsæt spinat, grønne bønner og de bagte kartoffeltern. Lad det simre et par minutter til spinaten er faldet sammen.
Anret i en skål og top med saltede peanuts og evt. koriander.
Pure Dansk gør det nemmere at få linser, ærter og bønner på tallerkenen og få dem så lokalt som muligt, nemlig dyrket på de danske marker. Hele vejen fra jord til bord foregår i Danmark, hvor de høstes, renses og pakkes, før de lander på dit spisebord.