Bønnegryde med Ingrid ærter og hestebønner


Krydret fyldig bønnegryde med grøntsager og røget paprika, serveret med nem og cremet kartoffelmos med Ingrid ærter.
Dejlig og varm ret til de kolde dage
Smagfuld gryderet med danske bælgfrugter som Ingrid ærter og hestebønner giver både varme, dybde og næring på tallerkenen.
Det er hverdagsmad, der bliver både nem og nærende med en bønnegryde spækket med Ingrid ærter og hestebønner. Den krydrede smag og fyldige konsistens gør retten til et oplagt valg for dig, der ønsker vegeariske hverdagsretter med kostfibre og høj proteinværdi. Det er også nemt at få ekstra næring i retten med en kartoffelmos på Ingrid ærter.
God til kødfri dage, hvor smag, tekstur og mæthed stadig er i fokus – og hvor lokale råvarer løfter måltidet.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter og Danske Hestebønner.

Danske Ingrid Ærter

Danske Hestebønner
Bønnegryde med Ingrid ærter og hestebønner
Ingredienser
Bønnegryde
Kartoffelmos med Ingrid ærter
Sådan gør du
Kartoffelmos med Ingrid ærter