Crunchy Ingrid ærter

Af Pure Dansk™

Crunchy Ingrid ærter - en sund og god snack
Crunchy Ingrid ærter - en sund og god snack

En enkel og sprød snack af danske Ingrid ærter, der kan spises for sig selv, som et sundere alternativ til chips og nødder eller drysses ovenpå salaten som et sprødt element.


I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter

Danske Ingrid Ærter

Crunchy Ingrid ærter

Antal
2 dl
Tid
45 minutter

Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Ingrid Ærter
  • 2 spsk. olie
  • Salt
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl de tørrede Ingrid ærter og sæt dem i blød i rigeligt vand på køl i minimum 12 timer. 
  •  Hæld iblødsætningsvandet fra og kog Ingrid ærterne i 20-25 minutter i rigeligt letsaltet vand. Hæld vandet fra.  
  • Fordel de kogte ærter på en bageplade beklædt med bagepapir og bland dem med olie. Drys med salt.
  • Bag i ovnen ved 200C varmluft i 20-25 min., til de er gyldne.
  • Serveringsforslag

    Lad dem afkøle og spis dem alene som en snack eller brug dem som topping på salater og suppe, f.eks. som vores opskrift på spidskålssalat med stegte nektariner og græskarsuppe.

    Børnevenlig Nem Snack

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter