Bælgfrugter som snack-trend
Gør dig selv den tjeneste at have en lille beholdning af danske Ingrid ærter klar til brug. Så kan du nemt lave disse skønne og knasende Ingrid ærter, som kan give enhver ret et lille ekstra pift. Bælgfrugter kan koges opbevares på køl eller frys, så de bliver nemmere at gå til i hverdagen, når du skal bruge et lille skud protein i retten eller byde på en anderledes snack. Få tips til opbevaring her.
De proteinrige ærter bliver til en knasende snack, der er både nærende og mættende. Fordi de ristes, får de en intens smag og en sprød struktur, der gør dem uimodståelige – og samtidig langt sundere end mange andre snacks. De er rige på planteprotein, fulde af kostfibre og giver en vedvarende mæthed.
En sund snack som denne er ideel som lidt lækkert i madpakken, som snacks til gæstemenuen, eller som et hurtigt energiboost i løbet af dagen. Haps!
De kan også bruges som topping på salater og supper, det kunne være på vores spidskålssalat med stegte nektariner eller cremede græskarsuppe.