En enkel og sprød snack af danske Ingrid ærter, der kan spises for sig selv, som et sundere alternativ til chips og nødder eller drysses ovenpå salaten som et sprødt element.
Forberedelse 20 min / Tilberedning 25 min / I alt 45 min
Opskrift giver til 2 dl
Ingredienser
- 1 dl (90 g) tørrede Danske Ingrid Ærter
- 2 spsk. olie
- Salt
Fremgangsmåde
Minimum 12 timer før eller dagen før:- Skyl de tørrede Ingrid ærter og sæt i blød i rigeligt vand på køl.
- Hæld iblødsætningsvandet fra og kog Ingrid ærterne i 20-25 minutter i rigeligt letsaltet vand. Hæld vandet fra.
- Fordel de kogte ærter på en bageplade beklædt med bagepapir og bland dem med olie. Drys med salt
- Bag i ovnen ved 200C varmluft i 20-25 min., til de er gyldne