Koteletter i fad med gråærter


Koteletter i fad er en klassiker i det danske køkken. Det er en nem og lækker hverdagsret med masser af grøntsager og bælgfrugter. Vi har tilsat gråærter i denne fyldige ovnret, som tilfører både mæthed, kostfibre og gode næringsstoffer. Smagfuld hverdagsret med bælgfrugter som er enkel at lave, da gråærterne kun skal udblødes og tilberedes i ovnen sammen med koteletterne og flødesaucen.
Klassiske koteletter i fad med et sundt twist fra danske gråærter
Saftige koteletter i fad med en smagfuld tomatsauce er en elsket middagsret i mange hjem – og når gråærter kommer med i fadet, får retten både ekstra næring, struktur og et moderne touch.
Gråærter er ikke kun sunde og mættende – de er også med til at gøre retten mere bæredygtig, da du kan skære ned på kødet og i stedet tilføre de proteinrige gråærter. De danske bælgfrugter tilfører både fylde, kostfibre og en mild nøddesmag, der klæder den klassiske ret perfekt.
En mættende hverdagsfavorit med et moderne twist og fokus på lokale, økologiske råvarer. Så er det bare spørgsmålet, om du er mest til kartoffelmos eller ris til?
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Gråærter.
Denne opskrift er udviklet af Umut Sakarya for Pure Dansk.

Danske Gråærter
Koteletter i fad med gråærter
Ingredienser
Sådan gør du