Risalamande ala cheesecake med gråærter


Er du vild med risalamande og cheesecake, så skal du smage denne lækre juledessert med gråærter. Server disse små desserter med kiksebund af gråærter og bastogne kiks til julefrokosten eller juleaften i stedet for den klassiske risalamande med kirsebærsauce. Vi kalder denne dessert risalamande ala cheesecake, da den er uden flødeost.
Juledesserten hvor tradition og nytænkning går hånd i hånd
Risalamande møder cheesecake i en cremet juledessert med et moderne twist. En nyfortolkning af to elskede desserter i én, hvor danske gråærter er hemmelig ingrediens.
Gråærterne bidrager med både fylde og fløjsblød konsistens, som forstærker oplevelsen af den klassiske risdessert. Smagen balancerer mellem sødme, friskhed, den knasende kiksebund og cremede dybde fra risalamanden – perfekt til juleaften eller som dessert til decembergæster. En elegant måde at modernisere risalamande uden at miste følelsen af tradition. Kombinationen af cheesecake og risdessert giver både wow-effekt og velkendt hygge.
Til dessertelskere, der søger det ekstra pift – og som gerne vil bringe bælgfrugter ind i det søde køkken på en måde, der overrasker og imponerer.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Gråærter.

Danske Gråærter