Sommersalat med Anicia linser, jordbær, spinat og halloumi
Af Pure Dansk™
En lækker salat med danske råvarer. De søde jordbær, den salte halloumi, de pebrede noter fra Anicia linser og den sprøde spinat giver en mættende måltidsalat - spækfyldt med smag.
Skyl og kog de tørrede Anicia linser i rigeligt vand i ca. 25 min.
Hæld vandet fra de kogte linser, og lad dem køle af.
Skær halloumi i skiver af 1 cm og steg dem gyldne på en pande i lidt olie ved middelhøj varme. De skal cirka have 2-3 min. på hver side. Alternativ kan de også steges på grillen og derved får de flotte grillstriber.
Skyl spinaten og anret på et fad eller tallerkener. Top med linser, halverede jordbær og til sidst stegt halloumi.
Vinaigrette
Alle ingredienser blandes godt sammen.
Serveringsforslag
Lige inden servering drysses vinaigretten henover salaten.Velbekomme.
Pure Dansk gør det nemmere at få linser, ærter og bønner på tallerkenen og få dem så lokalt som muligt, nemlig dyrket på de danske marker. Hele vejen fra jord til bord foregår i Danmark, hvor de høstes, renses og pakkes, før de lander på dit spisebord.