Sprøde danske asparges med Ingrid ærter og blød burrata

Sprøde danske asparges med Ingrid ærter og blød burrata

Af Pure Dansk™

Sprøde danske asparges med Ingrid ærter og blød burrata

Dejligt sprøde danske asparges og Ingrid ærter spiller godt sammen med en blød og cremet burrata og udgør tilsammen en nem og smagfuld salat med meget få ingredienser.

 

Forberedelse 10 min / Tilberedning 30 min / I alt 40 min
Denne opskrift giver tilbehør til 2 personer 

 

Ingredienser

  • ½ dl (45 g) tørrede Danske Ingrid Ærter
  • 500 g grønne asparges
  • 10 cherrytomater (alternativ farvede cherrytomater)
  • 1 dansk burrata La Treccia
  • Olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Skyl de tørrede ærter og iblødsæt dem med rigeligt vand natten over
  2. Hæld vandet fra ærterne
  3. Kog dem i 20-25 min med lidt salt. De må ikke koge ud 
  4. Sæt en gryde med letsaltet vand over
  5. Imens ordnes asparges. Skyl dem og knæk bunden af dem
  6. Blancher dem ved at lægge dem i det kogende vand i 2-3 min. Hæld vandet fra og overhæld dem med koldt vand  
  7. Skyl cherrytomater og skær i halve
  8. Anret asparges på en tallerken. Top med Ingrid ærter, cherrytomater og til sidst burrata og drys med olie

Danske Ingrid Ærter

Den danske Ingrid ært har en fast struktur og intens ærtesmag. Efterfulgt af en let sødme og nøddeagtig smag med noter af majs.

→ Køb Danske Ingrid Ærter