Et sofistikeret alternativ til den traditionelle Beef Wellington
Wellington med Anicia-linser og svampe er et plantebaseret mesterværk til gæstemenuen. Sprød butterdej, dyb umamismag og danskdyrkede råvarer løfter den klassiske ret til nye højder. Kombinationen af danske Anicia-linser og svampe danner et smagfuldt og saftigt fyld, pakket ind i gylden, sprød butterdej. Anicia-linserne tilfører både struktur og protein, mens svampene bringer dybde og kompleksitet.
Lad retten spille hovedrollen til gæstemiddag, nytår eller en særlig anledning, hvor smag, præsentation og bæredygtighed skal gå hånd i hånd. Linserne tilføjer protein og dybde, mens svampene giver umami og saftighed. En plantebaseret festret, der er budgetvenlig og smager af gourmet, og en vegetarisk hovedret, der ikke går på kompromis med elegance eller smag.
Mange vil måske tøve lidt med at kaste sig at skulle lave en Wellington, men denne her opskrift med Anicia i stedet for kød er nem at gå til og belønner dig som kok med en middag, der både ser eksklusiv ud og smager fantastisk. Et oplagt valg til vegetariske nytårsmenuer, fødselsdage eller gourmetaftener, hvor madglæde og æstetik skal gå op i en højere enhed.