Wraps med stegte krydrede Ingrid ærter og grønt


Krydrede Ingrid ærter og grønt er nemt og lækkert i wraps. Det er en god opskrift til at få brugt dine rester i køleskabet og undgå madspild.
Wraps med danske Ingrid ærter - klar på ingen tid!
Når Ingrid ærterne først er sat i blød, går det hurtigt! Det her er en ret, der er god at lave på dage, hvor maden skal være hurtig og nærende. Sæt en stor portion ærter i blød, så har du til et par dage og kan nemt lave et lækkert og sundt måltid klar.
Denne opskrift på grønne wraps med stegte krydrede Ingrid ærter og friske grøntsager er både velsmagende, mættende og plantebaseret. Som et alternativ til kød, falafler, eller hvad du kan lide at putte i dine wrpas, får du med de danske Ingrid ærter et lækkert og sprødt fyld med god tekstur, når de steges med varme krydderier.
De danske Ingrid ærter giver god bid og fylde, og sammen med sprød salat, lynsyltede rødløg og cremet dressing får du en wrap, der er alt andet end kedelig.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter