Tabouleh med danske Ingrid ærter

Tabouleh med Ingrid ærter

Af Pure Dansk™

Tabouleh med danske Ingrid ærter

Ærte tabouleh er en frisk, sprød og farverig salat med lækre Ingrid ærter, som både har bid og mætter godt. Salaten passer perfekt sammen med ærtehummus til en lækker frokost, eller som tilbehør til hestebønnedeller.

 

Forberedelse 10 min / Tilberedning 15 min / I alt 25 min.
Denne opskrift er til 4-6 personer.

 

Ingredienser

  • 2 dl (180 g) tørrede Danske Ingrid Ærter
  • 2 peberfrugter
  • 3 store tomater
  • 1 dansk agurk
  • 2 håndfulde dansk dild
  • 2 håndfulde dansk persille
  • 3 spsk. olivenolie
  • Saften fra ½ citron
  • Salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Skyl Ingrid ærterne. Sæt dem i blød i rigeligt vand på køl i 8 timer eller natten over
  2. Hæld iblødsætningsvandet fra og kom Ingrid ærterne i en skål
  3. Hak peberfrugter, tomater og agurk groft, og kom det i skålen med Ingrid ærterne
  4. Snit dild og persille fint og vend det i ærtesalaten
  5. Hæld olivenolie, citronsaft, salt og peber i salaten og bland det hele godt sammen

Servér eventuelt ærte tabouleh sammen med vores hestebønnedeller til aftensmaden eller som en nem og mættende frokost.

Danske Ingrid Ærter

Den danske Ingrid ært har en fast struktur og intens ærtesmag. Efterfulgt af en let sødme og nøddeagtig smag med noter af majs.

→ Køb Danske Ingrid Ærter