Butter chicken med blomkål og Ingrid ærter


Lækker cremet butter chicken med stegte blomkål og Ingrid ærter. Denne krydrede indiske gryderet smager dejligt med sprøde Ingrid ærter og bagte blomkål.
Denne version af butter chicken med Ingrid ærter gør det nemt at lave sunde hverdagsretter med instense smage
Traditionel butter chicken får nyt liv med blomkål og danske Ingrid ærter, som supplerer den saftige kylling og giver ekstra næring. En fyldig karryret, hvor det nordiske møder det indiske køkken i én gryde.
Den møre kylling i en krydret og cremet tomatsauce møder sprød blomkål og mættende Ingrid ærter. Bælgfrugterne optager saucens smag og tilføjer tekstur. En varm og god gryderet som hele familien vel elske, og som er nem at lave på hverdage.
Servér din butter chucken med hjemmebagt naanbrød med ærtemel eller med ris til. Top gerne med frisk koriander.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter
Butter chicken med blomkål og Ingrid ærter
Ingredienser
Sådan gør du