Glutenfri gulerodsboller med ærtemel


Luftige og glutenfri boller med ærtemel, der tilfører en dejlig sødmefuld smag sammen med de revne gulerødder. De glutenfri boller er nemme at lave, og gode både som morgenmad, til den lille sult eller i madpakken.
Gode gulerodsboller - helt enkelt!
Få inspiration til glutenfri bagning med denne skønne opskrift på gulerodsboller med ærtemel. Nemme at variere og perfekte til både brunch og madpakke. De her glutenfri gulerodsboller med ærtemel er ikke kun sunde og mættende – de er også super alsidige.
Ærtemelet tilfører en mild, nøddeagtig smag og masser af protein og fibre, mens gulerødderne gør bollerne dejligt saftige, og kernerne giver bid. Brug dem som sandwichbrød, til brunchbordet eller med smør og ost.
Vores opskrift på glutenfri gulerodsboller er let at følge og giver et perfekt resultat hver gang, så du kan roligt kaste dig ud i at bage glutenfrit med dansk ærtemel. Du finder endnu flere muligheder for at bage med bælgfrugter her.
I denne opskrift har vi anvendt vores Dansk Ærtemel.

Dansk Ærtemel
Glutenfri gulerodsboller med ærtemel
Ingredienser
Sådan gør du