Grønkålssalat med crunchy Ingrid ærter, appelsin og granatæble


Frisk sprød grønkål, knasende Ingrid ærter, sødlig appelsin og granatæbler i en dejlig simpel og nem salat til de koldere måneder, julemenuen eller Mortens aften. Kan spises både som tilbehør og hovedmåltid.
En smuk og sund salat til hverdagen eller det til grønne julebord
Sprød grønkål, sød appelsin og syrlige granatæblekerner forenes i en farverig salat med ekstra knas fra ristede Ingrid ærter. En næringsrig vintersalat fyldt med fibre, planteprotein og naturlig sødme.
Grønkålsalat med crunchy Ingrid ærter er ideel som mættende frokost eller farverigt tilbehør, og den er rig på vitaminer, antioxidanter og plantebaserede proteiner.
Når efteråret og vinterens festlige stunder nærmer sig, er det er indbydende salat fyldt med farve og friskhed, som vil gøre sig godt til for eksempel en varm og god engelsk Shepherds pie med Anicia linser og Ingrid ærter. Eller hvorfor ikke opgradere din Mortens aften og servere grønkålsalaten til sprøde andelår?
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter
Grønkålssalat med crunchy Ingrid ærter, appelsin og granatæble
Ingredienser
Sådan gør du