Linseknækbrød med danske linser og ærtemel

Linseknækbrød

Af Pure Dansk

Linseknækbrød med danske linser og ærtemel

Er du vild med sprøde og knasende knækbrød med kerner og frø, så er disse linseknækbrød lavet med danske linser og Ingrid ærtemel måske din nye favorit. De sprøde linseknækbrød er gode både til morgenmad med ost, en nem snack eller som tilbehør til tapas med vores ærtehummus.

 

Forberedelse 10 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 40 min.
Opskriften giver en bageplade med knækbrød.

 

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Skyl og kog de tørrede Anicia linser i rigeligt vand i ca. 25 min.
  2. Hæld vandet fra linserne
  3. Bland de kogte linser og de tørre ingredienser i en skål
  4. Tilsæt olie og vand, og bland hele blandingen sammen til en kilstret dej
  5. Tænd ovnen på 175° grader
  6. Placér dejen mellem to stykker bagepapir, og rul dejen ud til et tyndt jævnt lag med en kagerulle.
  7. Fjern det øverste bagepapir, og skær med en skarp kniv i den størrelse du ønsker dine knækbrød
    Placér bagepapiret med knækbrødene på en bageplade og sæt den i ovnen i 25 min.

    Knækbrødene er færdige, når de er sprøde og gyldne. Lad dem køle af og servér dem med f.eks. hummus, ost og grøntsagsstave. Opbevar dem i en lufttæt beholder, så kan de holde sig i flere uger.