Nem og hurtig One pot med danske Anicia linser, dansk quinoa og sæsonens grønt. En god alt-i-en-gryde til de dage, hvor det gerne må gå hurtigt og stadig være hjemmelavet.
Forberedelse 15 min / Tilberedning 20 min / I alt 35 min
Opskrift giver til 4 personer
Ingredienser
- 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser
- 1 dl tørret dansk quinoa
- 1 spsk. olie
- 1 broccoli
- 5 stilke grønkål
- 200 g brune champignon
- 2 soltørrede tomater
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 8 dl vand
- 1 grøntsagsbouillon
- 1 tsk tørret timian
- 4 spsk. Havgus 12, Arla Unika - alternativt parmesan
-
Salt og Peber
Fremgangsmåde
- Skær broccoli, champignon, grønkål og soltørrede tomaterl i grove tern
- Hak løg og hvidløg
- Tilsæt olie, boullion, vand, linser og quinoa i en stor gryde. Rør rundt et par minutter ved middel varme
- Tilsæt grøntsager, soltørrede tomater, timian, revet Havgus 12 og lad det simre ved middel varme i 20-25 minutter under låg - forsøg at undgå at røre rundt undervejs
- Smag til med salt og peber