One pot med Anicia linser, quinoa og grønt

One pot med Anicia linser, quinoa og grønt

Af Pure Dansk™

One pot med Anicia linser, quinoa og grønt

Nem og hurtig One pot med danske Anicia linser, dansk quinoa og sæsonens grønt. En god alt-i-en-gryde til de dage, hvor det gerne må gå hurtigt og stadig være hjemmelavet. 

Forberedelse 15 min / Tilberedning 20 min / I alt 35 min
Opskrift giver til 4 personer 


Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 dl tørret dansk quinoa
  • 1 spsk. olie
  • 1 broccoli
  • 5 stilke grønkål
  • 200 g brune champignon
  • 2 soltørrede tomater
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 8 dl vand
  • 1 grøntsagsbouillon
  • 1 tsk tørret timian
  • 4 spsk. Havgus 12, Arla Unika - alternativt parmesan
  • Salt og Peber

Fremgangsmåde

  1. Skær broccoli, champignon, grønkål og soltørrede tomaterl i grove tern 
  2. Hak løg og hvidløg
  3. Tilsæt olie, boullion, vand, linser og quinoa i en stor gryde. Rør rundt et par minutter ved middel varme 
  4. Tilsæt grøntsager, soltørrede tomater, timian, revet Havgus 12 og lad det simre ved middel varme i 20-25 minutter under låg - forsøg at undgå at røre rundt undervejs
  5. Smag til med salt og peber 
Servér med Havgus 12 fra Arla Unika på toppen og evt. surdejsbrød som tilbehør