One pot med Anicia linser, quinoa og grønt

Af Pure Dansk™

One pot med Anicia linser, quinoa og grønt
One pot med Anicia linser, quinoa og grønt

Nem og hurtig One pot med danske Anicia linser, dansk quinoa og sæsonens grønt. En god alt-i-en-gryde til de dage, hvor det gerne må gå hurtigt og stadig være hjemmelavet.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser.

Danske Anicia Linser

Danske Anicia Linser

One pot med Anicia linser, quinoa og grønt

Antal
4 personer
Tid
35 minutter

Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 dl tørret dansk quinoa
  • 1 spsk. olie
  • 1 broccoli 
  • 5 stilke grønkål
  • 200 g brune champignon
  • 2 soltørrede tomater
  • 2 fed hvidløg 
  • 1 løg 
  • 8 dl vand
  • 1 grøntsagsbouillon
  • 1 tsk tørret timian 
  • 4 spsk. Havgus 12, Arla Unika - alternativt parmesan
  • Salt og Peber
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skær broccoli, champignon, grønkål og soltørrede tomaterl i grove tern.
  • Hak løg og hvidløg.
  • Tilsæt olie, boullion, vand, linser og quinoa i en stor gryde. Rør rundt et par minutter ved middel varme.
  • Tilsæt grøntsager, soltørrede tomater, timian, revet Havgus 12 og lad det simre ved middel varme i 20-25 minutter under låg - forsøg at undgå at røre rundt undervejs.
  • Smag til med salt og peber.
  • Serveringsforslag

    Servér med Havgus 12 fra Arla Unika på toppen og evt. surdejsbrød som tilbehør.

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter