One pot med Anicia linser, quinoa og grønt

One pot med Anicia linser, quinoa og grønt

Af Pure Dansk™

One pot med Anicia linser, quinoa og grønt

Nem og hurtig One pot med danske Anicia linser, dansk quinoa og sæsonens grønt. En god alt-i-en-gryde til de dage, hvor det gerne må gå hurtigt og stadig være hjemmelavet. 

Forberedelse 15 min / Tilberedning 20 min / I alt 35 min
Opskrift giver til 4 personer 


Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 dl tørret dansk quinoa
  • 1 spsk. olie
  • 1 broccoli
  • 5 stilke grønkål
  • 200 g brune champignon
  • 2 soltørrede tomater
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 8 dl vand
  • 1 grøntsagsbouillon
  • 1 tsk tørret timian
  • 4 spsk. Havgus 12, Arla Unika - alternativt parmesan
  • Salt og Peber

Fremgangsmåde

  1. Skær broccoli, champignon, grønkål og soltørrede tomaterl i grove tern 
  2. Hak løg og hvidløg
  3. Tilsæt olie, boullion, vand, linser og quinoa i en stor gryde. Rør rundt et par minutter ved middel varme 
  4. Tilsæt grøntsager, soltørrede tomater, timian, revet Havgus 12 og lad det simre ved middel varme i 20-25 minutter under låg - forsøg at undgå at røre rundt undervejs
  5. Smag til med salt og peber 
Servér med Havgus 12 fra Arla Unika på toppen og evt. surdejsbrød som tilbehør

Danske Anicia Linser

Den danske Anicia linse er en delikatesselinse, også kendt som Puy-linsen. Smuk og grønmeleret med en let krydret smag. Samt noter af friske ærter og peber.

→ Køb Danske Anicia Linser