Salat med bagt blomkål, ost, persille og Anicia linser


Enkel og nem salat med bagt blomkål og sprøde udblødte linser. Linserne tilfører salaten friskhed og pebernoter, som passer perfekt sammen med de søde smagsnoter fra blomkålen, bitterhed fra den friske persille og fedme fra osten. Denne salat er god som tilbehør til alt fra kylling, fisk og grønne retter.
Sprødt, cremet og mættende mødes i en lun salat med bagt blomkål og bælgfrugter
Nordiske råvarer som blomkål, persille og danske Anicia linser løftes af smagfuld ost i en salat, der fungerer året rundt. En fyldig kombination, hvor de varme og kolde elementer skaber balance – perfekt som både frokostret og tilbehør.
Anicia linserne er naturligt glutenfri og smækfyldt med proteiner og kostfibre. Blomkål er også rig på kostfibre, C-vitamin og antioxidanter, som støtter både fordøjelsen og immunforsvaret, og når den bages, får den en mild, nøddeagtig smag, der passer perfekt sammen med linsernes fylde og ostens cremede salthed. Med den kombination får du en alsidig salat, som nærer kroppen uden at føles tung.
Salaten fungerer både som hovedret for sig selv eller som tilbehør til for eksempel vores frikadeller med persille og hestebønner.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser.

Danske Anicia Linser
Salat med bagt blomkål, ost, persille og Anicia linser
Ingredienser
Sådan gør du