Simreret med braiseret nakkefilet, hestebønner og Ingrid ærter


Lækker simreret med græskar, selleri, æbler, hestebønner, Ingrid ærter og langtidsbraiseret nakkefilet. Vi serverer gryderetten sammen med kartoffelmos. Denne ret smager også dejligt med peberfrugt, kartofler og svampe - eller de grøntsager du har, og som trænger til at blive brugt.
Simremad med bælgfrugter
Der er ikke noget så godt, som en fyldig ret med karakter til de kolde årstider. Langtidsbraiseret nakkefilet får selskab af hestebønner og Ingrid ærter i en simreret med dybde, saft og kraft. Kombinationen af mørt kød og proteinrige bælgfrugter giver en fyldig og mættende ret, der egner sig perfekt til de køligere måneder og bringer både varme og velsmag til bordet.
Retten byder på både rustik karakter og balanceret smag og passer ind i et køkken, hvor kvalitet og enkelhed går hånd i hånd. Ingrid ærter og hestebønner tilfører både tekstur og plantebaseret protein – perfekt til dig, der ønsker klassisk comfort food med nordisk præg.
Du kan også se vores linsegryde med nakkefilet, hvis du ønsker en gryderet, der kræver knap så lang tids tilberedning.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Hestebønner og Danske Ingrid Ærter.

Danske Hestebønner

Danske Ingrid Ærter
Simreret med braiseret nakkefilet, hestebønner og Ingrid ærter
Ingredienser
Kartoffelmos med Ingrid ærter
Sådan gør du