Snoet pestobrød med gråærter og ærtemel


Snoet pestobrød med ærtemel og gråærter er perfekt som mellemmåltid, til grillmaden eller til tapasbordet. Brødet smager dejligt med hjemmelavet hummus og pesto.
Flot og anderledes madbrød
Snoet pestobrød med gråærter og ærtemel er et smagfuldt og dekorativt bagværk, der kombinerer klassisk pesto med danske bælgfrugter i en nyfortolket form. Den bløde dej er beriget med ærtemel, som tilføjer et naturligt proteinboost og en mild smag, der fremhæver fyldet af grøn pesto. Gråærterne bidrager med struktur og næringsværdi i pestoen, samtidig med at de er med til at gøre brødet mættende og saftigt.
Det snoede udtryk giver brødet en velfortjent hovedrolle på tapasbordet, til frokost eller som en grøn snack på farten. Et moderne bud på bagværk, der både er flot at servere og nemt at bage, og sjovt for dig der ønsker at bage med bælgfrugter.
Brug pestobrødet som tilbehør til supper, salater eller som et lækkert alternativ til sandwich. Det smager også dejligt med vores hummus lavet med Ingrid ærter eller rød pesto med Anicia linser og soltørrede tomater.
I denne opskrift har vi anvendt vores Dansk Ærtemel og Danske Gråærter.

Dansk Ærtemel

Danske Gråærter