Stegt selleri med hvidvinssauce, porrer og Ingrid ærter


Stegt selleri og cremet hvidvinssauce med porrer og sødmefulde Ingrid ærter kan serveres året rundt. Denne ret er både god som forret på gæstemenuen eller som en lækker hverdagsret.
Løft dine grøntsager til et nyt niveau
Giv sellerien hovedrollen i en sofistikeret vegetarret, hvor smag og tekstur er i centrum. Denne opskrift på stegt selleri med hvidvinssauce, smørmøre porrer og nøddeagtige Ingrid ærter er et oplagt valg til dig, der elsker at kræse om maden.
Sellerien steges til perfektion på panden, mens de sødmefulde Ingrid ærter giver bid, og den cremede sauce med hvidvin og fløde binder hele retten sammen – et plantebaseret festmåltid til hverdag og weekend.
En virkelig dejlig ret med dybde og umami til dig, der sætter pris på ærlig og smagfuld grøntsagsmad.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter