Surdejsboller med sesam og Anicia linser


Duften af friskbagte surdejsboller med Anicia linser, som spreder sig i hjemmet på langsomme weekendmorgener, er for os starten på den perfekte weekend. Prøv disse sprøde smagfulde surdejsboller med ærtemel.
Surdejsboller med protein
Sprøde surdejsboller med sesam og Anicia linser kombinerer den karakteristiske smag fra surdej med ekstra protein og bid fra linserne. Resultatet er luftige boller med sprød skorpe og saftig krumme, perfekte som både sandwichboller og til morgenbordet.
Surdejsbollerne er et oplagt valg til hyggelig weekendbagning for dig, der vil bage med flere bælgfrugter.
De rustikke og mættende boller passer perfekt til en lækker og sund brunch serveret med en frisk greenie på grønkål og Anicia linser.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser og Dansk Ærtemel.

Danske Anicia Linser

Dansk Ærtemel
Surdejsboller med linser
Ingredienser
Surdej med ærtemel
inden du skal lave brødet.
Opfriskning af surdej
Brøddej
Sådan gør du
Efter 8 timer
Dagen efter