Æggekage med Ingrid ærter og grønne asparges


Leder du efter en nem og smagfuld ret til frokost eller aftensmad? Denne klassiske æggekage med Ingrid ærter og grønne asparges er både nem, lækker og perfekt sammen med sommerens grønt. Æggekagen er både hurtig at lave og fuld af smag, og den egner sig perfekt til både hverdag og weekendens brunch.
Æggekage med et forårstwist
En perfekt forårsret, der kombinerer enkel madlavning med masser af smag og næring. Her er der fokus på friske og danske kvalitetsråvarer i en æggekage, som både mætter og smager nyt og grønt.
I denne version får den klassiske æggekage et nyt twist med søde Ingrid ærter og friske grønne asparges. Det er en nem og mættende ret, der egner sig perfekt som kødfri middag eller frokost. Den naturlige sødme fra ærterne og det sprøde fra aspargesen gør denne æggekage til noget helt særligt.
Servér den lun med rugbrød og friske solmodne tomater. Prøv vores opskrift på hjemmebagt fuldkornsrugbrød med Anicia linser eller vores rugbrødsblanding med linser, hvor du kun skal tilsætte vand og gær.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter
Æggekage med Ingrid ærter og grønne asparges
Ingredienser
Tilbehør
Sådan gør du