Crumble med bær, æbler og Anicia linser


Får du gæster på besøg, er denne crumble et sikkert hit. Inspireret af en klassisk crumble har vi tilsat Anicia linser, æbler og bær. Du kan anvende både friske og frosne bær, alt efter hvad der er i sæson, eller hvad du har i fryseren.
Masser af bær og knas på din tallerken
En crumble er en skøn og nem dessert med masser af smag og tekstur, og her har vi givet den nyt liv med et uventet twist: Anicia linser. Når linser blandes med søde bær og sprøde æbler, opstår en innovativ dessert med bid, balance og karakter. En oplagt måde at bruge linser i det søde køkken – og en god måde at overraske både gæster og smagsløg.
Søger du en sundere version af en klassisk crumble, er denne variant med Anicia linser, saftige æbler og bær et oplagt valg. Med masser af protein, kostfibre og en skøn, nøddeagtig smag fra linserne er det et godt alternativ til den traditionelle smuldrekage.
Lav din crumble med rabarber eller de bær, der er i sæson, og tilpas smagene til årstiden. Til hverdagsforkælelse og gæstedessert!
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser.

Danske Anicia Linser
Crumble med bær, æbler og Anicia linser
Ingredienser
Tilbehør
Sådan gør du