Grillede squash og asparges med marinerede hestebønner, hindbær og halloumi

Af Pure Dansk™

Grillede squash og asparges med marinerede hestebønner, hindbær og halloumi - Pure Dansk™
Grillede squash og asparges med marinerede hestebønner, hindbær og halloumi - Pure Dansk™

Sommersalat med grillede squash, grønne asparges, citron-chili marinerede hestebønner, søde hindbær og halloumi.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Hestebønner.

Danske Hestebønner

Danske Hestebønner

Grillede squash og asparges med marinerede hestebønner, hindbær og halloumi

Antal
4 personer
Tid
35 minutter

Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Hestebønner 
  • 1 spsk. olie
  • Saften og skallen fra ¼ citron
  • ¼ frisk chili, alt efter hvor stærkt det skal være 
  • 1 squash 
  • 1 bundt asparges 
  • 100 g friske hindbær 
  • 150 g halloumi eller grillost 
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl de tørrede hestebønner og sæt dem i blød i rigeligt vand på køl i minimum 12 timer. 
  • Hæld vandet fra hestebønnerne og kog dem i letsaltet vand i 35-40 minutter. Hæld vandet fra.
  • Mariner de varme hestebønner i olie, chili skåret i små stykker, citronsaft og citronskal. Stil på køl.
  • Skyl imens squash og skær den i tynde skiver.
  • Skyl aspargesen og knæk den nederste del af og skyl hindbærene.
  • Skær halloumi i skiver. 
  • Varm en grillpande eller grillen og grill squash med lidt salt, asparges og halloumi. 
  • Anret de grillede asparges, squash og halloumi i en skål og bland med hindbær og marinerede hestebønner 
  • Serveringsforslag

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter