Grillede squash og asparges med marinerede hestebønner, hindbær og halloumi - Pure Dansk™

Grillede squash og asparges med marinerede hestebønner, hindbær og halloumi

Af Pure Dansk™

Grillede squash og asparges med marinerede hestebønner, hindbær og halloumi - Pure Dansk™

Sommersalat med grillede squash, grønne asparges, citron-chili marinerede hestebønner, søde hindbær og halloumi.  

Forberedelse 20 min / Tilberedning 15 min / I alt 35 min
Denne opskrift giver tilbehør til 4 pers. og et måltid til 2 pers. 

Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Hestebønner 
  • 1 spsk. olie
  • Saften og skallen fra ¼ citron
  • ¼ frisk chili, alt efter hvor stærkt det skal være 
  • 1 squash 
  • 1 bundt asparges 
  • 100 g friske hindbær 
  • 150 g halloumi eller grillost 

      Fremgangsmåde

      Dagen før: 

      1. Skyl hestebønnerne og sæt dem i blød i rigeligt vand på køl i minimum 12 timer. 

      Dagen efter: 

      1. Hæld vandet fra hestebønnerne og kog dem i letsaltet vand i 35-40 minutter. Hæld vandet fra.
      2. Mariner de varme hestebønner i olie, chili skåret i små stykker, citronsaft og citronskal. Stil på køl.
      3. Skyl imens squash og skær den i tynde skiver.
      4. Skyl aspargesen og knæk den nederste del af og skyl hindbærene.
      5. Skær halloumi i skiver. 
      6. Varm en grillpande eller grillen og grill squash med lidt salt, asparges og halloumi. 
      7. Anret de grillede asparges, squash og halloumi i en skål og bland med hindbær og marinerede hestebønner 

      Servér den grillede salat med foccaciabrød med Anicia linser, rødløg og rosmarin og en krydret grillpølse med hestebønner