
Grillede squash og asparges med marinerede hestebønner, hindbær og halloumi

Sommersalat med grillede squash, grønne asparges, citron-chili marinerede hestebønner, søde hindbær og halloumi.
Forberedelse 20 min / Tilberedning 15 min / I alt 35 min
Denne opskrift giver tilbehør til 4 pers. og et måltid til 2 pers.
Ingredienser
- 1 dl (90 g) tørrede Danske Hestebønner
- 1 spsk. olie
- Saften og skallen fra ¼ citron
- ¼ frisk chili, alt efter hvor stærkt det skal være
- 1 squash
- 1 bundt asparges
- 100 g friske hindbær
- 150 g halloumi eller grillost
Fremgangsmåde
Dagen før:
- Skyl hestebønnerne og sæt dem i blød i rigeligt vand på køl i minimum 12 timer.
Dagen efter:
- Hæld vandet fra hestebønnerne og kog dem i letsaltet vand i 35-40 minutter. Hæld vandet fra.
- Mariner de varme hestebønner i olie, chili skåret i små stykker, citronsaft og citronskal. Stil på køl.
- Skyl imens squash og skær den i tynde skiver.
- Skyl aspargesen og knæk den nederste del af og skyl hindbærene.
- Skær halloumi i skiver.
- Varm en grillpande eller grillen og grill squash med lidt salt, asparges og halloumi.
- Anret de grillede asparges, squash og halloumi i en skål og bland med hindbær og marinerede hestebønner
Servér den grillede salat med foccaciabrød med Anicia linser, rødløg og rosmarin og en krydret grillpølse med hestebønner