Grøntsagsgryde med Ingrid ærter


Fyldig og lækker grøntsagsgryde med Ingrid ærter, porre, blomkål, svampe og friske krydderurter i cremet flødesauce. Denne ret smager dejligt med grønt i sæson, eller hvis du har en masse grøntsager i køleskabet, som trænger til at blive brugt.
Skøn og nærende grøntsagsgryde med Ingrid ærter
I denne opskrift har vi valgt at sammensætte danske Ingrid ærter med friske porrer, smagfulde svampe og sødmefulde blomkålsbuketter i en cremet og varm flødesauce fyldt med smag af krydderurter.
Men har du grøntsager liggende køleskabet, der trænger til at blive brugt, er denne grøntsagsgryde med Ingrid ærter skabt til netop dét. Retten er nem at lave, smækfyldt med smag og rig på planteprotein takket være de danske Ingrid ærter.
En skøn basisopskrift, hvor du kan bruge rester og undgå madspild eller bruge sæsonens grønt – og få en sund, bæredygtig og billig hverdagsret.
Den vil helt sikkert også gå rent ind hos børnene!
Servér grøntsagsgryden med flutes eller naanbrød med ærtemel - måske sammen med hjemmelavet glutenfri pasta?
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter