Rabarbersalat med Anicia linser og feta - Pure Dansk™

Rabarbersalat med Anicia linser og feta

Af Pure Dansk™

Rabarbersalat med Anicia linser og feta - Pure Dansk™

Sommerlig simpel salat med danske rabarber, danske Anicia linser, feta og sprød salat. Perfekt til grillmenuen og når det skal være nemt. 

Forberedelse 20 min  / Tilberedning 10 min / I alt 20 min
Opskrift til tilbehør til 4 personer. 

Ingredienser

  • 1 dl tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 bundt rabarber (cirka 400 g) 
  • 1 spsk honning 
  • 1 pakke salat - gerne et mix 
  • 100 g feta 

Vinaigrette

  • 1 dl olivenolie
  • 1 spsk honning 
  • 2 spsk citronsaft
  • evt. 1 tsk dijonsennep 
  • Smag til med salt og peber 

                      Fremgangsmåde

                      1. Skyl Anicia linserne og kog i rigeligt letsaltet vand i 15-20min., til de er møre og stadig med lidt bid. 
                      2. Tænd ovnen på 200°C
                      3. Skyl rabarber og skær toppen fra, skær stænglen i mindre stykker og læg på en bageplade beklædt med bagepapir.
                      4. Pensl med honning og bag i ovnen i 10 minutter. 
                      5. Hæld vandet fra Anicia linserne og lad dem køle af
                      6. Skyl salat og skær feta i mindre stykker 
                      7. Bland ingredienserne til vinaigretten 
                      8. Læg salaten i bunden af en skål, anret ovenpå med Anicia linser, feta, rabarber og til sidst vinaigrette. 

                      Servér til Knuste kartofler med sprøde Anicia linser og ostKarbonader/krebinetter med hestebønner eller Frikadeller med danske hestebønner