Rabarbersalat med Anicia linser og feta

Af Pure Dansk™

Rabarbersalat med Anicia linser og feta - Pure Dansk™
Rabarbersalat med Anicia linser og feta - Pure Dansk™

Sommerlig simpel salat med danske rabarber, danske Anicia linser, feta og sprød salat. Perfekt til grillmenuen og når det skal være nemt.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser.

Danske Anicia Linser

Danske Anicia Linser

Rabarbersalat med Anicia linser og feta

Antal
4 personer
Tid
30 minutter

Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 bundt rabarber (cirka 400 g) 
  • 1 spsk. honning 
  • 1 pakke salat - gerne et mix 
  • 100 g feta 
  • Vinaigrette

  • 1 dl olivenolie
  • 1 spsk. honning 
  • 2 spsk. citronsaft
  • Evt. 1 tsk. dijonsennep 
  • Smag til med salt og peber 
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl Anicia linserne og kog i rigeligt letsaltet vand i 15-20 min., til de er møre og stadig med lidt bid. 
  • Tænd ovnen på 200°C.
  • Skyl rabarber og skær toppen fra, skær stænglen i mindre stykker og læg på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Pensl med honning og bag i ovnen i 10 minutter. 
  • Hæld vandet fra Anicia linserne og lad dem køle af.
  • Skyl salat og skær feta i mindre stykker.
  • Bland ingredienserne til vinaigretten.
  • Læg salaten i bunden af en skål, anret ovenpå med Anicia linser, feta, rabarber og til sidst vinaigrette.
  • Serveringsforslag

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter