Skyl Anicia linser og kog i ca. 25 minutter i rigeligt letsaltet vand.
Skyl imens rosenkål, skær i kvarte og halve.
Rist hasselnødderne 5 minutter på en varm pande, uden at de brænder på. Hak herefter groft.
Varm en pande med smør og olie og steg rosenkålene i 10 minutter. Krydr med med salt og peber. Vend rosenkålene undervejs, så de bliver gyldenbrune over det hele.
Sig vandet fra Anicia linserne og tilsæt dem til panden med rosenkål de sidste par minutter.
Anret rosenkål og linser på en tallerken og hæld ristede hasselnødder over.
Serveringsforslag
Server med vinaigrette: Bland 2 spsk. olie, 1 tsk. sennep, 1 tsk. honning, lidt salt og 1 tsk. hvidvinseddike eller citron
Pure Dansk gør det nemmere at få linser, ærter og bønner på tallerkenen og få dem så lokalt som muligt, nemlig dyrket på de danske marker. Hele vejen fra jord til bord foregår i Danmark, hvor de høstes, renses og pakkes, før de lander på dit spisebord.