Spinatsalat med bagt knoldselleri og Anicia linser

Spinatsalat med bagt knoldselleri og Anicia linser

Af Pure Dansk™

Spinatsalat med bagt knoldselleri og Anicia linser

En enkel og velsmagende salat med få ingredienser og masser af smag. Sødme fra bagt selleri, friskhed fra spinat og danske Anicia linser, syrlig citron og krydret pesto. Salaten mætter godt og kan spises som et hovedmåltid eller tilbehør.   

Forberedelse 20 min / Tilberedning 25 min / I alt 45 min
Denne opskrift giver tilbehør til 4 personer 
 

Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 knoldselleri
  • 5-6 håndfulde spinat
  • 2 spsk. olie
  • Skal fra ½ citron
  • 1-2 spsk. grøn pesto

Fremgangsmåde

  1. Skyl og kog de tørrede Anicia linser i rigeligt vand i ca. 25 min.
  2. Hæld vandet fra de kogte linser, og lad dem køle af
  3. Skræl sellerien og skær i tern ca. 1,5 x 1,5 cm. Kom på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med olie og salt.
  4. Bag i ovnen ved 200C varmluft i 25 min., til de er gyldne og møre
  5. Skyl spinaten og tør grundigt. Vend med pestoen og citronskal. 
  6. Vend spinaten med de bagte selleri og linser.

    Servér evt. som tilbehør til vores falafler, linsefrikadeller eller hestebønnedeller

Danske Anicia Linser

Den danske Anicia linse er en delikatesselinse, også kendt som Puy-linsen. Smuk og grønmeleret med en let krydret smag. Samt noter af friske ærter og peber.

→ Køb Danske Anicia Linser