Spinatsalat med bagt knoldselleri og Anicia linser

Af Pure Dansk™

Spinatsalat med bagt knoldselleri og Anicia linser
Spinatsalat med bagt knoldselleri og Anicia linser

En enkel og velsmagende salat med få ingredienser og masser af smag. Sødme fra bagt selleri, friskhed fra spinat og danske Anicia linser, syrlig citron og krydret pesto. Salaten mætter godt og kan spises som et hovedmåltid eller tilbehør.

I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Anicia Linser.

Danske Anicia Linser

Danske Anicia Linser

Spinatsalat med bagt knoldselleri og Anicia linser

Antal
4 personer
Tid
45 minutter

Ingredienser

  • 1 dl (90 g) tørrede Danske Anicia Linser
  • 1 knoldselleri
  • 5-6 håndfulde spinat
  • 2 spsk. olie
  • Skal fra ½ citron
  • 1-2 spsk. grøn pesto
  • Hold skærmen tændt

    Sådan gør du

  • Skyl og kog de tørrede Anicia linser i rigeligt vand i ca. 25 min.
  • Hæld vandet fra de kogte linser, og lad dem køle af.
  • Skræl sellerien og skær i tern ca. 1,5 x 1,5 cm. Kom på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med olie og salt.
  • Bag i ovnen ved 200C varmluft i 25 min., til de er gyldne og møre.
  • Skyl spinaten og tør grundigt. Vend med pestoen og citronskal. 
  • Vend spinaten med de bagte selleri og linser.
  • Serveringsforslag

    Servér evt. som tilbehør til vores falafler,linsefrikadeller eller hestebønnedeller.

    Salat

    Over 300 gratis opskrifter

    Gå på opdagelse i Danmarks største opskriftunivers med bælgfrugter og find masser af inspiration til opskrifter med danske økologiske linser, ærter og bønner.
    → Opskrifter