Squashfritter med ærtemel - Pure Dansk™

Squashfritter med ærtemel

Af Pure Dansk™

Squashfritter med ærtemel - Pure Dansk™

Squashfritter med ærtemel er en lækker snack eller sprødt tilbehør. Ærtemelen er god til panering og glutenfri. Server med romesco med Anicia linser eller aioli lavet på kogevandet fra Ingrid ærter

Forberedelse 5 min  / Tilberedning 30 min / I alt 35 minutter
Opskriften giver tilbehør til 4 personer 

Ingredienser 

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 °C (varmluft)
  2. Klargør en bageplade med bagepapir
  3. Bland ærtemel og salt og tilsæt langsomt lidt vand ad gangen, imens du pisker. Hold øje med din dej og stop med at tilsætte vand, når du har en dej og ensartet konsistens uden klumper. Dejen må ikke være for tynd, så den løber af squashstavene. 
  4. Skær squash i lange stave ca. 8-10 cm.
    Vend dem i dejen og placerer dem derefter på bagepladen. 
  5. Bag fritterne i 25-30 min. til de er gyldne og møre indeni. 

        Servér med romesco med Anicia linser, hummus med Ingrid ærter eller en af vores mange andre spreads

        Dansk Ærtemel

        Mel af Ingrid ærter har en mild smag af ærter, let sødme med noter af majs og nødder. Ingrid ærtemel minder i udseende og anvendelsesmuligheder om kikærtemel, og kan derfor anvendes som alternativ.

        → Køb Dansk Ærtemel