Fiskefri-deller med kartofler, dild og Ingrid ærter


Lækre fiskefri og veganske frikadeller med danske Ingrid ærter. Svampet konsistens og fyldt med smagen du kender i en citron-, tang- og dild-delle.
Smagfulde fiskefri-deller er et grønt alternativ fyldt med protein, tekstur og nordisk karakter.
Fiskefri-deller med kartofler, dild og Ingrid ærter giver et bæredygtigt og smagfuldt alternativ, hvis du ønsker vegetar-frikadeller eller deller uden æg i stedet for de traditionelle fiskefrikadeller. Her får du plantebaseret hverdagsmad med masser af tekstur, nordisk karakter og protein fra danske bælgfrugter.
De små ærter gør dellerne proteinrige og giver en behagelig konsistens, der holder godt sammen uden æg eller kød. Med smag af dild og citron balanceres den fyldige base og skaber en ret, der både er frisk og tilfredsstillende.
Dellerne er perfekte både i madpakke, som en sund aftensmad i hverdagen eller som et vegetarisk indslag på frokostbordet. Prøv for eksempel vores brødblanding med kernerugbrød med linser til, og gør det nemt for dig at servere et lækkert og hjemmebagt rugbrød til de fiskefri-deller.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter
Fiskefri-deller med kartofler, dild og Ingrid ærter
Ingredienser
Sådan gør du