Karrysalat med Ingrid ærter


Lækker hjemmelavet karrysalat med Ingrid ærter, æble, kapers og løg. Ingrid ærterne tilfører protein og kostfibre samt et let bid til den cremede karrysalat, som er lavet uden æg. Perfekt som topping til den klassiske sildemad på frokostbordet eller på en skive ristet brød med friske tomater. Denne karrysalat kan laves både i en vegansk og vegetarisk version.
Løft frokosten med hjemmerørt karrysalat på danske Ingrid ærter
Karrysalat får nyt liv med de danske Ingrid ærter, der giver både cremethed og fylde – helt uden æg. Et mættende frokosthit med masser af planteprotein fra Ingrid ærter og smagfuld karrydressing.
Karrysalaten med Ingrid ærter er cremet og let grov, smagen er fyldig af karry og salte kapers, der komplimenterer det cremede og krydrede.
Perfekt som smørrebrødspålæg, i en sandwich eller som tilbehør til en grøn salat. Brug karrysalaten til at få flere bælgfrugter ind i hverdagen uden at gå på kompromis med smag og tekstur. Det gør den til et klimavenligt bud på den klassiske karrysalat - lavet med danske Ingrid ærter i stedet for æg.
Prøv på vores hjemmelavede fuldkornsrugbrød med linser eller i en bagel med ærtemel.
I denne opskrift har vi anvendt vores Danske Ingrid Ærter.

Danske Ingrid Ærter
Karrysalat med Ingrid ærter
Ingredienser
Sådan gør du